DarkredBlue61
Üye
Yağ Çekme LütfenYorumu şikayet adı üstünde haber vermek için kullanılması yanlış bence

Yağ Çekme LütfenYorumu şikayet adı üstünde haber vermek için kullanılması yanlış bence

PekiYağ Çekme Lütfen![]()
Aynen. @Ozan
Her şikayetimiz için konu mu açmamız gerekiyor ?Site yönetimine önemli bir maruzatım olacak.
Mobilden siteye girince dünden beridir, her mesajın altınta google reklamları çıkıyor
Öyle böyle değil yarım sayfa var. Eğer bunun bir ayarı varsa el atarsanız memnun oluruz.

Bende böyle gösteriyor.Her şikayetimiz için konu mu açmamız gerekiyor ?
Her şikayetimizde, o öyle değil böyledir gibi cevaplardan sıkılmadınız mı ?
Kimse keyfinden soru sormaz, başka şey olsa anında görüyorsunuz bizim sorumuz gariban sorusu mu ?
@Cadillac34 hocam siz de durum nasıl ? Telefondan girince yarım sayfa google reklamı çıkıyor bende çok rahatsız ediyor![]()
Konuş KankaHer şikayetimiz için konu mu açmamız gerekiyor ?
Kimse keyfinden soru sormaz, başka şey olsa anında görüyorsunuz bizim sorumuz gariban sorusu mu ?
@Cadillac34 hocam siz de durum nasıl ? Telefondan girince yarım sayfa google reklamı çıkıyor bende çok rahatsız ediyor![]()

Benim mesajımla ne alaka?Her şikayetimiz için konu mu açmamız gerekiyor ?
Pampa mıKonuş Kanka![]()
Ferahlamaya ihtiyacım yok, sen konuş içini dök 
Ben çağırmadımKonu altı reklam yoktu ama sen deyince şimdi geldi.
bayramdan sonra çıktı bu reklamlar piyasaya, yönetim bu reklamları ne güzel kaldırmıştı, ne güzel 
Sorun var dedim sende " Aynen " dedin. Seni şahit olarak gösterdimBenim mesajımla ne alaka?

Bayram bittikten birkaç gün sonra oldiBilemem orasını ama ben bayramda da girdim, böyle reklam yoktu.

Genel bi sorun. Bende bana dedin sandım adam hiç üstüne alınmamış da ihale bana kaldı sandım.Pampa mıFerahlamaya ihtiyacım yok, sen konuş içini dök
Ben çağırmadımbayramdan sonra çıktı bu reklamlar piyasaya, yönetim bu reklamları ne güzel kaldırmıştı, ne güzel
Sorun var dedim sende " Aynen " dedin. Seni şahit olarak gösterdim![]()

Pancar ihalesi mi bu

Bak o iş biraz zor tüm kanallar onun elindeBu olaydan ötürü harun abiyi istifaya davet ediyorum![]()

SoğanPancar ihalesi mi bu![]()

İthal soğan mı yedirecen bize

Pancar ihalesi mi bu
Bak o iş biraz zor tüm kanallar onun elinde![]()

Suriye soğanı gıdda gıddaİthal soğan mı yedirecen bize![]()
@minooSuriyeli milletvekili olurda, soğan olmaz mıSuriye soğanı gıdda gıdda

Üzümlü kek veGençler Çay Kahve Ne İçiyonuz Söyleyin Bakalım :P

Kıraathanemi Burası Bayım Ne Keki Bari Banada Ev Açması SöyleyinÜzümlü kek ve![]()