Yeni raporlara göre iPhone 7 3GB RAM içerebilir

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Yeni raporlara göre iPhone 7 3GB RAM içerebilir
Yeni bilgiler Apple'ın iPhone 7'de RAM arttırımına gidebileceğini gösteriyor...




Apple'ın yeni nesil iPhone modelleri yaklaşık bir ay sonra resmi olarak duyurulacak. Her sene Eylül ayında iPhone tanıtım etkinliğini düzenleyen Cupertino merkezli teknoloji devi bu sene de bizi şaşırtmıyor ve yine Eylül ayında düzenleyeceği etkinlikle iPhone 7 ailesini gün yüzüne çıkartacak. Firmanın yeni cihazlarının iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ya da Pro adı ile sunulması bekleniyor.



Devamlı olarak iPhone 7 hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de cihazın sistem belleği için yeni bilgiler geldi. DigiTimes üzerinden gelen bu yeni habere göre iPhone 7, 3GB sistem belleği ile sunulabilir.

Apple, geçtiğimiz sene iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ı 2GB sistem belleği ile sunmuştu ve bu sene yeni iPhone 7 modellerinde 3GB RAM görülebilir. Bir süre önce gelen başka iddialar da iPhone 7'nin 2GB ve iPhone 7 Plus / Pro'nun 3GB sistem belleği içereceği yönündeydi.

Android cephesinde ise tırmanma sürerken, 4GB sistem belleği üst seviyede standart hale geldi ve OnePlus 3 gibi bazı cihazlar da 6GB sistem belleği ile sunulmaya başladı. Gelecek sene içerisinde 6GB RAM içeren çok sayıda üst seviye modeli pazarda göreceğiz.

Diğer bilgilere bakacak olursak eğer, iPhone 7'nin 4.7" ve iPhone 7 Plus / Pro'nun 5.5" ekran ile geleceği kaydedilirken, dahili veri kapasitesi 32GB'dan başlayacak ve 256GB'a kadar çıkacak. Ayrıca yonga seti ise yeni Apple A10 olacak. İşletim sistemi de iOS 10 olurken, ayrıca kapasitif Home butonunu da yeni cihazlarda görebiliriz.

Yeni raporlara göre iPhone 7 3GB RAM içerebilir
 


Üst Alt