'Patron Üye Konu Sahibi 'İsmet'' Alıntı: Akif satmayı düşünür müsün qwerty klavyeli 2.el telefon bakıyorum ? Genişletmek için tıkla ... n8+ 200 tlye satarım. Pazarlık sünnettri.
'İsmet'' Alıntı: Akif satmayı düşünür müsün qwerty klavyeli 2.el telefon bakıyorum ? Genişletmek için tıkla ... n8+ 200 tlye satarım. Pazarlık sünnettri.
PureFood Üye 'Patron' Alıntı: n8+ 200 tlye satarım. Pazarlık sünnettri. Genişletmek için tıkla ... N8'i bulursan bana söyle sen Çok istiyon zor satarsın elinde patlar telefon
'Patron' Alıntı: n8+ 200 tlye satarım. Pazarlık sünnettri. Genişletmek için tıkla ... N8'i bulursan bana söyle sen Çok istiyon zor satarsın elinde patlar telefon
PureFood Üye 'Patron' Alıntı: tamam yav.. 50 lira ver senındir. Genişletmek için tıkla ... Yok kalsın hıh ----------Eklendi @ 23:46:56 ---------- Yazıldı @ 23:46:23 ---------- Necmati' Alıntı: aynı sorun bende var arkadaşlar bende şey sitelerini izleyemiyom Genişletmek için tıkla ...
'Patron' Alıntı: tamam yav.. 50 lira ver senındir. Genişletmek için tıkla ... Yok kalsın hıh ----------Eklendi @ 23:46:56 ---------- Yazıldı @ 23:46:23 ---------- Necmati' Alıntı: aynı sorun bende var arkadaşlar bende şey sitelerini izleyemiyom Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye Necmati' Alıntı: aynı sorun bende var arkadaşlar bende şey sitelerini izleyemiyom Genişletmek için tıkla ... telefon kaldirmaz o sıcaklığı
Necmati' Alıntı: aynı sorun bende var arkadaşlar bende şey sitelerini izleyemiyom Genişletmek için tıkla ... telefon kaldirmaz o sıcaklığı
Necmati Üye Pondusss' Alıntı: telefon kaldirmaz o sıcaklığı Genişletmek için tıkla ... Premium var elimde braz'in bise olmaz
Pondusss' Alıntı: telefon kaldirmaz o sıcaklığı Genişletmek için tıkla ... Premium var elimde braz'in bise olmaz
'Patron Üye Konu Sahibi Necmati' Alıntı: Premium var elimde braz'in bise olmaz Genişletmek için tıkla ... hahaha necmı kardeş sen bi özele gelsene
Necmati' Alıntı: Premium var elimde braz'in bise olmaz Genişletmek için tıkla ... hahaha necmı kardeş sen bi özele gelsene
Bluetoooth Üye 'Patron' Alıntı: hahahhah şaka yaptım nasıl inandılar telefon benım değillll Genişletmek için tıkla ... ınanmamıştımkı.
'Patron' Alıntı: hahahhah şaka yaptım nasıl inandılar telefon benım değillll Genişletmek için tıkla ... ınanmamıştımkı.
Bluetoooth Üye 'Patron' Alıntı: sazan tamam eray tamam Genişletmek için tıkla ... telefonun ekranı dokunmatik,renkli ve biraz daha büyük olsa çok beyenecedim
'Patron' Alıntı: sazan tamam eray tamam Genişletmek için tıkla ... telefonun ekranı dokunmatik,renkli ve biraz daha büyük olsa çok beyenecedim