The-Ice
Üye
-
Konu Sahibi
-
Online alışveriş yapmıyorum ben somut bir şekilde gider alırım. Yani oline indirimler benim bir işime yaramıyor.
Nokia pek istemiyorum çünkü 1-1.5 yılda dağılıyor telefon donanım olarakta program olarakta gidiyor telefon ben uzun kullanımlık birşey istiyorum.
Blackberry hakkında da şöyle birşey var internet paketsiz kontör yetiştiremezsin diyorlar böyle birşey var...
Samsung hakkında da söyleyebileceğim tek şey eski model bir kaç telefonunu kullanmıştım E-250 gibi bir telefon kullanmıştım ona da pek güvenemiyorum.Fena haldeyim yani
kullandığın tüm telefon o markaların sorunlu telefonu yani gidipte 5800 kullanmışsın nokia istemiyorsun. gidip e250 kullanmışsın samsung istemiyorsun. ee sen gidip o telefonları kullanırsan tabi güvenmezsin.
nokia e72 al veya blackberry curve 9300 al.
blackberry de internet paketsiz kontör yetiştiremezsin diye bir şey duymuşsun da bu hangi telefonda geçerli değil ki bi kişi internete ya int paketi ile girer yada wifi ile girer. gidipte kontör ile girerse tabi yetiştiremez.
nokta.
SAmsung Galaxy 551 senin işini görür
x10 mini pro düşünebilirsin galaxy pro veya 551de olabilir
Ne yazıkki söylediğiniz telefonlar bütçemi aşıyor.. E72 belki
E6
C6
diyorum
+1 Bence de E72bazı arkadaşların aksine ben blackberry önermem hangi telefonu olursa olsun bence fiyatını haketmeyen bi telefon bence sen direk e72 al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?