Haber Yeni Programlarım Ile Karşınızdayım! Daha Yeni Başlıyoruz :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Programlarım Ile Karşınızdayım! Daha Yeni Başlıyoruz :)
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Şimdi zamanı geldi ve benim açmam gereken bu konuyu yerine koyuyorum.

Sonunda uzun bekleyişin sonunda, Laptop'umu aldım. Artık WP için çalışacağım :) Aklımda bir kaç ufak program var ve bu akşamdan itibaren yazmaya başlıyorum. Sizlerin aklında WP için eksik gördüğünüz Programlar, Uygulamalar, Eklentiler varmı? Eğer varsa bana söyleyin bende bir Algoritma çıkartarak bu işi yapabileceğimi elden geçireyim. Ayrıca, ortak iş yürütmek isteyen arkadaşlar olursa, beraber çalışmaktan onur duyarım. Sizden haber bekliyorum, herkese iyi günler dilerim :)

• Beğen
Tepkiler: ON9

saynesim

saynesim

Üye
Güzel kardeşim hele bir yaprak görelim ondan sonra isteklerimizi söyleriz

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Selamlar, evet sanırım bu iş biraz uzun vadeli olacak çünkü daha önce Mobil için uygulama yazmadım ancak bu akşam başlıyorum. Yakında yeni uygulamalarım ile karşınızdayım, ama aklınızda olan birşey varsa söylemeniz benim için iyi olabilir. Çünkü daha yatkın bir program varsa ona öncelik tanımak isterim

5800

Üye
Ben programcıyım bu akşam program yazıcam diyip konu açmak biraz saçma olmuş.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Ben reklam yapmıyorum, eğer okuduysanız ilk yorumu göreceksiniz orada ne istediğimi.

Eğer varsa bana söyleyin bende bir Algoritma çıkartarak bu işi yapabileceğimi elden geçireyim. Ayrıca, ortak iş yürütmek isteyen arkadaşlar olursa, beraber çalışmaktan onur duyarım. Sizden haber bekliyorum, herkese iyi günler dilerim :)

katil_197

katil_197

Üye
benim algoritma ödevim var bana yardım etsene :D

musti15fb

Üye
Kardeş, İstanbul İETT otobüs saatlerini gösteren bir uygulama'ya çok ihtiyaç var, devamlı web site'ye girmek zor ve biraz karışık. Kolay gelsin..

tgoksen1

Üye
Tasarımı ben yapabilirim

edit:logo falan resimler...

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus
OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
prezi.com için uygulama istiyorum kardeşim gerçekten çok güzel yenilikçi bir sunum sitesi. Tarayıcıdan sunu oluşturamıyorum bunun için bir uygulama yaparsan sevinirim

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
benim algoritma ödevim var bana yardım etsene :D
Tabii ki, akşam Skype'de olurum. [email protected] Ayrıca e-mail ile de destek verebilirim.

Kardeş, İstanbul İETT otobüs saatlerini gösteren bir uygulama'ya çok ihtiyaç var, devamlı web site'ye girmek zor ve biraz karışık. Kolay gelsin..
Merhaba, sanırım Market'te öyle bir program vardı, şimdi okuldayım eve döndüğümde bakıyorum programa ve yoksa listeme ekliyorum, yakında bilgilendiririm :)

Tasarımı ben yapabilirim

edit:logo falan resimler...
Merhaba, WP için yazılacak olan Mobil tasarımdan bahsediyorsanız bunun için şu anlık ihtiyacım yok ama belki beraber yapabileceğimiz başka uygulamalar olabilir. [email protected] Skype adresim.

prezi.com için uygulama istiyorum kardeşim gerçekten çok güzel yenilikçi bir sunum sitesi. Tarayıcıdan sunu oluşturamıyorum bunun için bir uygulama yaparsan sevinirim
Merhaba, başka bir DP'yi kendi kullanacağım programa çekebilirmiyim bunu bilmiyorum, ama araştırdıktan sonra tekrar dönüş yaparım konuya. Beni takipte kal. Görüşmek üzere! :)

sekajmer

sekajmer

Üye
foruma tek başına yetişmen imkansız :D ben yardım edeyim diyeceğim programlama derslerim başlayalı 3 hafta oldu :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Hayırlısı olsun öncelikle. Alışman açısından daha basit uygulamalarla başlamanı öneririm. Markette olsada sisteme alışman açısından yani. Mesela arama işlemini kolaşlaştıran bir uygulama olabilir. Rapdial tarzı.

47MaDo47

47MaDo47

Üye
Basarılar Kardesim Güzel Programlar Çıkar insallah

umutgidik

umutgidik

Üye
Konunun sonunu merak ediyorum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kolaylıklar diliyorum.
Umarım birbirinden güzel ve başarılı uygulamalar geliştirirsiniz.
Bizler de fikir ve materyal anlamında elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Heh, herkese teşekkür ederim beni destekleyenlere. Konunun sonunu ben söyleyeyim, bir sorumlu gelip kapatacak boşuna. Ben sadece sizden fikir istiyorum, destek olan herkese tekrar teşekkürler. Ufak programlar ile başlıyorum :)

umutgidik

umutgidik

Üye
Başarılar Dilerim. Mesela DNS Changer isminde bir program yazarsan ve bunuda 1 dolardan satarsan, Banka hesabında güzel miktarlarda para olabilir. Şaka değil temennidir bu dostum :)

katil_197

katil_197

Üye
Başarılar Dilerim. Mesela DNS Changer isminde bir program yazarsan ve bunuda 1 dolardan satarsan, Banka hesabında güzel miktarlarda para olabilir. Şaka değil temennidir bu dostum :)

dns Microsoft izin vermiyor ondan koyamaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt