0MG90 Üye merhaba arkadaşlar ben yeni üye, burası çok sevecen ve kardeşçe bir siteye benziyor umarım sevilen biri olurum
merhaba arkadaşlar ben yeni üye, burası çok sevecen ve kardeşçe bir siteye benziyor umarım sevilen biri olurum
Emrgncy Üye Konu Sahibi [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Yönetimden hala bi açıklama yok,.. Genişletmek için tıkla ... daha yeni yapıldı değişiklik, onlarda şu an kontrol ediyorlardır, neyin açıklamasını bekliyorsun
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Yönetimden hala bi açıklama yok,.. Genişletmek için tıkla ... daha yeni yapıldı değişiklik, onlarda şu an kontrol ediyorlardır, neyin açıklamasını bekliyorsun
Emrgncy Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: merhaba arkadaşlar ben yeni üye, burası çok sevecen ve kardeşçe bir siteye benziyor umarım sevilen biri olurum Genişletmek için tıkla ...
0MG90' Alıntı: merhaba arkadaşlar ben yeni üye, burası çok sevecen ve kardeşçe bir siteye benziyor umarım sevilen biri olurum Genişletmek için tıkla ...
Serhan Üye Forumlardaki kalın başlık yeri gitmiş çok kötü olmuş... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Emrgncy Üye Konu Sahibi [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Online göstergesi neden çıktı acaba yeniliklerin ÇOĞU gereksiz geldi bana : Genişletmek için tıkla ... acele etmeyin, bir çok özellik düzenlenecek veya geri gelecektir.
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Online göstergesi neden çıktı acaba yeniliklerin ÇOĞU gereksiz geldi bana : Genişletmek için tıkla ... acele etmeyin, bir çok özellik düzenlenecek veya geri gelecektir.
Emrgncy Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Şikayet takiple profil müziği gelse artık iyi olacak Genişletmek için tıkla ... profil müziğine razıyım denemeeklemedir koca konak ekleme mesaj eklenmesi geri geldi..ve artık yeni üye değilsiniz ve takipçiler geri gelmiş..ve üst konu çizgiside bulundu
0MG90' Alıntı: Şikayet takiple profil müziği gelse artık iyi olacak Genişletmek için tıkla ... profil müziğine razıyım denemeeklemedir koca konak ekleme mesaj eklenmesi geri geldi..ve artık yeni üye değilsiniz ve takipçiler geri gelmiş..ve üst konu çizgiside bulundu
Emrgncy Üye Konu Sahibi [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Konuyu okuyanlarda geldi Demekki Yanlışlıkla yapılan bir arayüz güncellemesi olmuş... Genişletmek için tıkla ... yanlışlık yok sorun portalın betadan çıkmasıyla alakalı olabilir, hem yeni profil mesajları duruyor..mesaj yazılan alanın üst barındaki ikonlar siyah beyaz olmuş..
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Konuyu okuyanlarda geldi Demekki Yanlışlıkla yapılan bir arayüz güncellemesi olmuş... Genişletmek için tıkla ... yanlışlık yok sorun portalın betadan çıkmasıyla alakalı olabilir, hem yeni profil mesajları duruyor..mesaj yazılan alanın üst barındaki ikonlar siyah beyaz olmuş..