Haber Yeni Preview for Developer Güncellemesi Yayınlandı! (5/12/2014 - WP8.10.14219.341)

Pil tasarrufu hala aynı yani bozuk,kamera(lumia kamera) hala yükleniyor yazısı ile can sıkıcı olmaya devam ediyor.

Serhan

Üye
Bende pil tasarrufu hariç herşey normal. Çok mutluyum ya ! HV süper oldu.

Lumia 1520 Güncelleme indiriliyor

Serhan

Üye
Bana Pil Tasarrufuna güncelleme geldi şimdi mağazadan . Bakıyorum.
Bende tahmini kalan süre 58 dakika diyor. Tamam bu doğru gibi de ;
Son şarjdan sonra geçen süre 5 Gün 16 Saat diyor. Tam düzelmemiş Pil Tasarrufu güncellemesi ile (mağazadan)

Rainesto

Üye
Hücresel veri süper oldu ama pfd kurmak istemiyorum

Hadi hayırlısı. Mağaza bu hafta çok hareketli idi, bir şeyler olacaktı. Günün bombası pfd güncellemesi oldu.

Tepkiler: Rainesto ve Serhan

Sensation

Emekli Yönetici
Cyan kullanıyorum bana gelmemiş demekki özel bir güncelleme. Hızlı erişim simgelerine uzun basınca onun ayarlarına gitme gelmiş mi? Bir de Wi-Fi yine mi tıklayınca kapanmıyor?

Tepkiler: Serhan ve Dexter Morgan

Serhan

Üye
Maalesef Wifi ve hızlı erişim simgeleri aynı durumda. Pil tasarrufunun sürüm numarasına bakayim bir...
Cyan kullanıyorum bana gelmemiş demekki özel bir güncelleme. Hızlı erişim simgelerine uzun basınca onun ayarlarına gitme gelmiş mi? Bir de Wi-Fi yine mi tıklayınca kapanmıyor?
Maalesef Wifi ve hızlı erişim simgeleri aynı durumda. Pil tasarrufunun sürüm numarasına bakayim bir...
Bendeki Pil Tasarrufu sürümü : 1.0.15075.83

Tepkiler: Sensation

Serhan

Üye
Daha eskidede gelmiş olabilir güncelleme , ben şimdi yüklüyorum. Telefonu bugün açabildim sınvalar yüzünden ve büyük bir güncelleme sürpriziyle karşılaştım

Biraz normal biraz garip uygulama

Microsoft çok çalıştı bu hafta, biraz yatıp dinlensinler

ya da vazgeçtim dinlenmesinler

Tepkiler: Rainesto ve Serhan
Güncelleme resmen 1gb boyutunda ya ha

Sensation

Emekli Yönetici
3 gün önce gelmişti
Bir de 4-5 kısayolun artması lazım. Androidteki gibi kaydırmalı filan olsa fena olmaz.

Tepkiler: Serhan

Serhan

Üye
3 gün önce gelmişti
Bir de 4-5 kısayolun artması lazım. Androidteki gibi kaydırmalı filan olsa fena olmaz.
Aynen. Çok sıkıntılı o.
Mesela benim 4 tane açık.
İlkinde Wifi var , sonra ekran parlaklığı , pil tasarrufu ve hücresel veri. E nereye koyacağız biz bluetoothu , uçak modunu ve diğer şeyleri ?
Çok sıkıntılı bir durum...