dakamon Üye papakudioflu' Alıntı: Ona cevap veren bir Hintli de yanlış olduğunu ve Lumia Denim güncellemesini Lumia 520 cihazında yüklendiğini belirtmiş Genişletmek için tıkla ... Nawzil e kapak olmuştur
papakudioflu' Alıntı: Ona cevap veren bir Hintli de yanlış olduğunu ve Lumia Denim güncellemesini Lumia 520 cihazında yüklendiğini belirtmiş Genişletmek için tıkla ... Nawzil e kapak olmuştur
skynet Üye Dexter Morgan' Alıntı: Gelen güncelleme denim. Ms güncelleme sayfasında öyle yazıyor. Ayrıca product kodu buldun mu Genişletmek için tıkla ... Yok yav hala bulamadım Diğerleri gibi belirgin de değil ki hemen anlayalım
Dexter Morgan' Alıntı: Gelen güncelleme denim. Ms güncelleme sayfasında öyle yazıyor. Ayrıca product kodu buldun mu Genişletmek için tıkla ... Yok yav hala bulamadım Diğerleri gibi belirgin de değil ki hemen anlayalım
Dexter Morgan Üye skynet' Alıntı: Yok yav hala bulamadım Diğerleri gibi belirgin de değil ki hemen anlayalım Genişletmek için tıkla ... İki tane kod var acaba hangisi
skynet' Alıntı: Yok yav hala bulamadım Diğerleri gibi belirgin de değil ki hemen anlayalım Genişletmek için tıkla ... İki tane kod var acaba hangisi
papakudioflu Emekli Yönetici Sensation' Alıntı: Yeni güncelleme testte: Genişletmek için tıkla ... Ondan önce gelecek olanlar da var Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Sensation' Alıntı: Yeni güncelleme testte: Genişletmek için tıkla ... Ondan önce gelecek olanlar da var Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sensation Emekli Yönetici papakudioflu' Alıntı: Ondan önce gelecek olanlar da var Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... 14219'dan sonra 14226 görünüyor. Başka ne var?
papakudioflu' Alıntı: Ondan önce gelecek olanlar da var Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... 14219'dan sonra 14226 görünüyor. Başka ne var?
papakudioflu Emekli Yönetici Sensation' Alıntı: 14219'dan sonra 14226 görünüyor. Başka ne var? Genişletmek için tıkla ... Senenin eklediğin ss'de 14226 görünmüyordu o yüzden dedim. Gerçi küçük güncellemeler olacak. Belki de Update 2 hazırlık güncellemesi olabilir.
Sensation' Alıntı: 14219'dan sonra 14226 görünüyor. Başka ne var? Genişletmek için tıkla ... Senenin eklediğin ss'de 14226 görünmüyordu o yüzden dedim. Gerçi küçük güncellemeler olacak. Belki de Update 2 hazırlık güncellemesi olabilir.
wpfurkan Üye papakudioflu' Alıntı: Senenin eklediğin ss'de 14226 görünmüyordu o yüzden dedim. Gerçi küçük güncellemeler olacak. Belki de Update 2 hazırlık güncellemesi olabilir. Genişletmek için tıkla ... Update 2'de ne gelecek belli mi? Mobil veri ve bazı ülkeler için cortana geldi. Bakalım daha ne gelecek. Belkide Update 2 W10'un teknik hazırlık güncellemesi olur
papakudioflu' Alıntı: Senenin eklediğin ss'de 14226 görünmüyordu o yüzden dedim. Gerçi küçük güncellemeler olacak. Belki de Update 2 hazırlık güncellemesi olabilir. Genişletmek için tıkla ... Update 2'de ne gelecek belli mi? Mobil veri ve bazı ülkeler için cortana geldi. Bakalım daha ne gelecek. Belkide Update 2 W10'un teknik hazırlık güncellemesi olur
papakudioflu Emekli Yönetici Bu arada 14226 yapı numaralı güncelleme Lumia 535 için Asya Pasifik (APAC) bölgesinde yayınlanmaya başlamış. Yönetici tarafından düzenlendi: 25 Ara 2014
Bu arada 14226 yapı numaralı güncelleme Lumia 535 için Asya Pasifik (APAC) bölgesinde yayınlanmaya başlamış.
Sensation Emekli Yönetici papakudioflu' Alıntı: Bu arada 14226 yapı numaralı güncelleme Lumia 535 için Avrupa APAC bölgesinde yayınlanmaya başlamış. Genişletmek için tıkla ... İşte bu: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
papakudioflu' Alıntı: Bu arada 14226 yapı numaralı güncelleme Lumia 535 için Avrupa APAC bölgesinde yayınlanmaya başlamış. Genişletmek için tıkla ... İşte bu: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ogzhnoTr Üye YkPkY' Alıntı: Türkiye dede aldı 535 Genişletmek için tıkla ... Zaten denim ile geliyorda ama ayriyetten bir güncelleme daha aldı sanırım
YkPkY' Alıntı: Türkiye dede aldı 535 Genişletmek için tıkla ... Zaten denim ile geliyorda ama ayriyetten bir güncelleme daha aldı sanırım
dakamon Üye 123456789ufuk' Alıntı: 1320 de bi güncelleme var batarya zayıf bekletiyo Genişletmek için tıkla ... Şu an ki sürüm nuaran nedir?
123456789ufuk' Alıntı: 1320 de bi güncelleme var batarya zayıf bekletiyo Genişletmek için tıkla ... Şu an ki sürüm nuaran nedir?
Aybin.Kilic Üye 123456789ufuk' Alıntı: 1320 de bi güncelleme var batarya zayıf bekletiyo Genişletmek için tıkla ... Kaç mb görüyor güncellemenin boyutu?
123456789ufuk' Alıntı: 1320 de bi güncelleme var batarya zayıf bekletiyo Genişletmek için tıkla ... Kaç mb görüyor güncellemenin boyutu?
og1907 Üye 123456789ufuk' Alıntı: 1320 de bi güncelleme var batarya zayıf bekletiyo Genişletmek için tıkla ... 123456789ufuk' Alıntı: 1320 de bi güncelleme var batarya zayıf bekletiyo Genişletmek için tıkla ... Eminmisin şuan kontrol ettim güncelleme yok.
123456789ufuk' Alıntı: 1320 de bi güncelleme var batarya zayıf bekletiyo Genişletmek için tıkla ... 123456789ufuk' Alıntı: 1320 de bi güncelleme var batarya zayıf bekletiyo Genişletmek için tıkla ... Eminmisin şuan kontrol ettim güncelleme yok.