Yeni PC Toplamak

Sponsorlu Bağlantılar

franklinda

franklinda

Üye
bu sistem istediğin gibi değişebilir test edip gönderiyorlar montajda talep edebiliyorsun istediğin donanımı değişebilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: Baydırman

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Bu sitedekleri sipariş versek tahmini kaç günde elimizde olurlar?
Herkese çok teşekkür ediyorum. Araştırmalarım sonucu yalnızca anakart ekran kartı ve işlemciye verilecek paranın 3000 tl olduğunu gördüm. Daha eternet kartı vs. ile cebimden daha fazla para çıkacağını gördüğümden dolayı hazır sistem almaya karar verdim. Tekrar herkese çok teşekkür ediyorum.

• Beğen
franklinda

franklinda

Üye
Hazır sistemlerde kişisel istekleri tam karsilamayabiliyor ethernet falan zaten dahili mevcut verdiğim liste tam teşekküllü kasa optik sürücü hariç kasa var içine montajı yaparım dersen kasayı düş sadece 80+ bir 600w psu ekle fiyat düşecektir üç gün içinde testleri yapılıyor kargoya veriliyor ki 500w psu varsa onuda düş ayrıca hazır kasalarda genelde i3 işlemci mevcut bu fiyat bandında :)

Son düzenleme:
  • Beğen
interka

interka

Üye

bu sitede ekran kartları, hdd ve ram fiyatları uygun ama kargo 1 ayı buluyor siteye kefil olmam ama zamanınız varsa ve riskinide alırsanız çok uyguna yüksek özellikli pc toplayabilirsiniz. ben seagate 1 tb harici hdd aldım 14 günde geldi ekran kartları biraz daha uzun sürüyor donanım haberde konusu var orayı inceleyebilirsiniz.

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Neyse ben laptop buldum bir tane şimdilik onunla idare edicem. Bir süre daha beklicem fiyatlar iyice düşsün. Şu anda yeni bir sistem toplamak çok maliyetli bir iş. Laptobun da özellikleri öyle cok aman aman değil ama bu fiyat aralığında ancak bu kadar.

franklinda

franklinda

Üye
ilerleyen zamanda dolar düşmeyeceğine göre yine denk fiyatlar olacak ama biraz daha birikim yapmış olursunuz mantıklı :)
ben p4 sistemle takılıyorum elimdeki i5 laptopu elden çıkarıp kasa toplamak niyetindeyim ama bu fiyatlarla zor :)

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
İnan bana şu dönemde ne toplama ne de normal pc almak mantıklı değil. Fiyatlar o kadar yüksek ki; üstüne giriş seviyesi sistemleri bile 2500'tl den aşağı satmıyorlar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt