Gönüldaş
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kasa:COOLER MASTER CM693 + SEIDON 120V
Ekran Kartı:MSI GTX 970
İşlemci: İntel i5 4690K
Anakart:MSİ z97 Gaming 5
Sabit Disk:WD 3.5 1 TB
: SSD : Kingston V300 120 GB
Ram:GSKİLL 8 GB Tek modül
Güç Kaynağı: Corsair BUİLDER VS 650w +80
Çok daha kötü
Arkadaşım bu PC nasıl sence?
Toplama bir PC yapmak için 3,000₺ bütçem var. Geleceğe dönük bir sistem olsun bir daha uğraşmayım.toplama ile daha iyi ve dengeli bi sistem toplarsınız ayrıca kasanın kapağını açtığınızda garanti gitmez
siz bütçeyi verin uygun parça listesini çıkarırız
Sizin tecrübesiz yoksa fazla uğraşmayın bilen biri ile anlaşıp parçaları teslim edip toplatabilirsinizToplama bir PC yapmak için 3,000₺ bütçem var. Geleceğe dönük bir sistem olsun bir daha uğraşmayım.
Yeni bir oyun PC'si istiyorum Battlefield 4, GTA 5, Fifa 16, Formula 1 oyunlarını sorunsuz oynamak istiyorum. Bu parçaları ben nasıl birleştiririm pek bilmiyorum ama yapmaya çalışırım.
gayet dengeli olmuş ağırlık oyun amaçlı olduğu ekran kartından belli@Jelly Beanci bu nasıl kardeş
Bu sistemde anakartı h97 pc mate yapın süper bir sistem olur. Eğer h81 plus olursa raminizi artırmanız sorun olabilir. Çünkü 2 ram slotu var.@Jelly Beanci bu nasıl kardeş
Önerine uyacağım arkadaşım işlemci i7 olsa iyi olmaz mı?Bu sistemde anakartı h97 pc mate yapın süper bir sistem olur. Eğer h81 plus olursa raminizi artırmanız sorun olabilir. Çünkü 2 ram slotu var.
Önerin için çok teşekkürler arkadaşım işlemci i7 olsa iy olmaz mı? Bu parçaları nasıl ve nerenden temin edebilirim.@Jelly Beanci bu nasıl kardeş
Ama hangi i7 hocam i7 4790 mı? Eğer bütçeyi arttırdıysanız işlemci yerine baska seylere yuklenebiliriz tam butce verir misiniz?Önerine uyacağım arkadaşım işlemci i7 olsa iyi olmaz mı?
Önerin için çok teşekkürler arkadaşım işlemci i7 olsa iy olmaz mı? Bu parçaları nasıl ve nerenden temin edebilirim.
Parçaları internette sinerji, eksen, inventus veya novadan alabilirsiniz bu siteler güvenilirdir. Elden almak için ise hangi ilde oturduğunuza bagli olarak vatandan alabilirsiniz.Önerine uyacağım arkadaşım işlemci i7 olsa iyi olmaz mı?
Önerin için çok teşekkürler arkadaşım işlemci i7 olsa iy olmaz mı? Bu parçaları nasıl ve nerenden temin edebilirim.
Overclocktan anlamam yapmakta isteme yapmış olduğun sitem güzel arkadaşım. Tavsiyelerin için çok ama çok teşekkür ederimŞimdi oyunlarda ekran kartı öne çıkan bir bileşen. O yüzden işlemciden kısıp ekran kartına yüklendim. Ama seçtiğim işlemci kötü bir işlemci değil. O ekran kartı ilede dar boğaz yapmaz ama sen istersen İ5 4690k'lı veya İ7'li bir sistem toplarız. Güncel bütçeyi yazman yeterli olur.
Eğer overlock destekli bir işlemci alıp overclock yapcaksan birde sana ek soğutucu masrafı çıkacaktır. Çünkü stock soğutucular overclock için elverişli değil.
Rica ederim. Anakartı değiştirdim. Yeni sistem:Overclocktan anlamam yapmakta isteme yapmış olduğun sitem güzel arkadaşım. Tavsiyelerin için çok ama çok teşekkür ederim
Teşekkürler arkadaşım sana bir sorum olacak örneğin işlemci seçerken neye göre seçiyorsun.Rica ederim. Anakartı değiştirdim. Yeni sistem:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?