evet bu hafta içinde izler misin :)
ilcarnefice Üye pslck_41' Alıntı: hayır telefonda kontörün 0ın üstündemi Genişletmek için tıkla ... Evet hattım faturalı 2 numaran mı var?
pslck_41' Alıntı: hayır telefonda kontörün 0ın üstündemi Genişletmek için tıkla ... Evet hattım faturalı 2 numaran mı var?
ilcarnefice Üye __xXx__' Alıntı: evet zamanında keştim alttaki hiç cuğara sarıp içtin mi Genişletmek için tıkla ... Yok bee işim olmaz Bugün kahve içtinmi?
__xXx__' Alıntı: evet zamanında keştim alttaki hiç cuğara sarıp içtin mi Genişletmek için tıkla ... Yok bee işim olmaz Bugün kahve içtinmi?
ilcarnefice Üye Staff35' Alıntı: hayır . Ayakkabını ters giydin mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır bugün 1 tane de olsa arayanın oldumu?
Staff35' Alıntı: hayır . Ayakkabını ters giydin mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır bugün 1 tane de olsa arayanın oldumu?
ilcarnefice Üye Byhaydar' Alıntı: hayır bulgur pilavı severmisin Genişletmek için tıkla ... Hayır Pırasa severmisin?
1STayTRue35 Üye execut3man' Alıntı: Hayır Pırasa severmisin? Genişletmek için tıkla ... Tabiki de hayır Hoşaf sever misin
execut3man' Alıntı: Hayır Pırasa severmisin? Genişletmek için tıkla ... Tabiki de hayır Hoşaf sever misin