Yeni oyunum Google Play'e gelmiştir

Sponsorlu Bağlantılar

muratbkk

Üye
    Konu Sahibi
Yeni oyunum Google Play'e gelmiştir
Arkadaşlar yeni oyunum Google Play'de yayınlanmıştır. Unity oyun motoru ile tasarlanmış olup , tamamen Türk yapımı ve emeği ile yapılmıştır:oke:.

Sizden de hem oyunun üst sıralamalar çıkması hemde Türk yapımı oyunların gelişimi adına , indirip yorum yapıp paylaşmanızı temenni ediyorum:thumbup:.

Yardımlarınız ve destekleriniz için , şimdiden teşekkür ederim.

Link :

muratbkk

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yorum yapacak yok mu?

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Emeğine sağlık değerli insan

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Hayırlı Olsun :D

muratbkk

Üye
    Konu Sahibi
Hasan Bey, Onur Bey çok teşekkür ederim. Sizlerin desteği her zaman çok önemli.
Öneri ve şikayetleriniz için her zaman irtibat kurabilirsiniz.
İyi günler.Sağlıcakla kalın

Jus7ice

Jus7ice

Üye
helal olsun be

TEKNO Bey

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Oyunu oynayıp çok beğenmiş biri olarak bütün Maxicep üyelerine şiddetle tavsiye ediyorum :)

Inception-6-

Üye
Elinize sağlık

technogamer2345

Üye
Birazda düşük android sürümlerini düşünün.Bu düşüncesizlik oyununuzu yeteri kadar alt sıralara taşır.

• Beğen
Tepkiler: Jus7ice

muratbkk

Üye
    Konu Sahibi
Düşünüyoruz hocam , ancak oyunum da grafik namına bir şey olmadığı halde google yazılım tarafında kullanıcıları düşünerek destek vermemizi engelliyor. Bizden kaynaklanan bir şey değil, yine de kusura bakmayın. Herkesin yorumları için teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.

technogamer2345

Üye
Düşünüyoruz hocam , ancak oyunum da grafik namına bir şey olmadığı halde google yazılım tarafında kullanıcıları düşünerek destek vermemizi engelliyor. Bizden kaynaklanan bir şey değil, yine de kusura bakmayın. Herkesin yorumları için teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.

Sen yinede oyunu düşük bir sürümdede çıkartarak farklı yerlerde upload edebilirsin.Olmadı direk buralarda veya bir upload sitesinde paylaş.Mağazalarda takılmaya gerek yok.Olmadı başka mağazalara yönel.Mesela en çok kullanılanlardan "Mobogenie". Veya sitelere yayınlamasını iste.Mesela "Tamindir".

muratbkk

Üye
    Konu Sahibi
Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Oyunuma yeni bir arayüz ve pek çok yenilik getirecek olan yeni güncellemem de dediklerinizi uygulayacağım. Sağlıcakla kalın.

muratbkk

Üye
    Konu Sahibi
Oyunum yeni arayüz ve bir çok yenilikleriyle google play de güncellenmiştir.
Renkli grafikler ve eğlenceli yeni bölümlerle sürükleyici bir oyun deneyimi sunacağına emin olabilirsiniz.
Desteklerinizi bekliyorum.

Oyunumuzun tanıtım videosu:
Google Play:

TEKNO Bey

Üye

güncelleme geldi arkadaşlar =)

Üst Alt