sanırım vardı hala demolar fulller çıkmadı bi türlü insanımız oyun almadıkça da çıkmayacak
aynen bnde gördüm onları da napalım be aga maxicep gibi bir forum varken neden para verelimki
vermezsek neden yeni oyun çıksınki?
---------- Eklendi @ 23:47:42 ---------- Yazıldı @ 23:45:52 ----------
DH3 demo olduğundan java sanırım 2 hd yken 3 java vermezler
ios ve androidte de para vermemenin yolları var
aynen bnde gördüm onları da napalım be aga maxicep gibi bir forum varken neden para verelimki
Demkki nokia bir yerde hata yapıyor belkide pahaliya satıyor hic bu acidan düşündünüzmü?
Demkki nokia bir yerde hata yapıyor belkide pahaliya satıyor hic bu acidan düşündünüzmü?
o zaman ios ve android telefon alacaksın hocam tek çözümün bu ios a jailbreak yapınca telefon bi değişik oluyor sonra apple bi versiyon atıyor tüm jailbreak yalan oluyor hadi bi daha symbianda da hack var benim anlatmak istediğim olay şu ios ve android kullanıcısında para vermeyenden çok veren var
o zaman ios ve android alacaksın diye bşy yok nokia bana bu telefonu satıyosa gerekli desteği sağlamalı gerekli şirketlerle anlaşmalı.böyle saçmalık olmaz arkadaşım 1 yldır adam gbi hd oyun çkmyo yazık ya hala nokiayı savunuyosunuz.android severlere fandroid dyorsunuz adamların sevmek için mantıklı bi sebepleri var en azından .herşey ortada bana boş boş nokiayı savunmayın
sen oyunları satın al yenileri gelir merak etme beleşcilikten bir hayır gelmez nokşa sana uygulama satmıyor ayrıca telefon satıyor beğenmiyorsan almazsın bukadar basit