Yeni Oyun En Büyük Kim FB mi GS mi BJK mi TS mi (Combo Mantığı)

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Rekor yenilendi.

Gs 1

Atacan-

Atacan-

Üye
linke bakabilirsin tek tek incele diyeceğim ama uzun sürebilir:ehe

bjk1
Tek tek incelemem ...Gerek yok ...Bi moderin incelemesi daha iyi olur ve üye mesajlarını düzenlemeside kolay olabilir :) Anlayana :)
GS 1

minoo

minoo

Üye
1 dk biz o rekoru kırarken ben konu dışı moduydum ve Halit de şu anda mod zaten. Ne ima etmeye çalışıyosan açık konuş.
He yemiyosa git tek tek sayfa sayfa oku, feyz al. Saçma sapan konuşma.

Bjk 1!

• Beğen
Tepkiler: haltie
haltie

haltie

Üye
:D şaka mı:ehe

neyse bjk 1 herzaman bu da anlayana gitsin:ehe

bjk2

• Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye
Bjk 3

haltie

haltie

Üye
bjk4

Revengeful

Emekli Yönetici
Tartışmazsanız sevinirim.
Gs 1

minoo

minoo

Üye
Tartışmıyoruz zaten. Ama kimse de bize hile yaptın diyemez. Madem öyle, saysın arkadaş tek tek, hile bulursa bassın şikayeti.
Bu kadar basit. Kıskançlıktan çamur atmaya gerek yok!

Bjk 1

Atacan-

Atacan-

Üye
Bi moda yakışmıyor yemiyolu memuyolu konuşmak bence.
Uzatmayada gerek yok o gerekli başlığı zamanında değiştirseydiniz.Ben bu başlığa neredeyse 2 aydır mesaj atıyorum.2 ay sonramı yenilemek aklınıza geldi acaba modum ?
gal ATA saray 1

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
gs2

minoo

minoo

Üye
Konunun ilk mesajında rekor yazdığından bile haberim yoktu ki benim. Ayrıca ben şu an mod değilim gördüğün üzere.
Rekoru kırdığımız zaman moddum. Evet bence gayet yakışıyor. Tartışma benimle bence.

Bjk 1

Atacan-

Atacan-

Üye
gal ATA saray 1

minoo

minoo

Üye
Bjk 1

haltie

haltie

Üye
bjk2 mino mod değil bu arada ona diyorsan bana diyorsan herkesle heryerde tartışırız ama bu konuda tartışmam bile kafamı yormam böyle şeylere:) nihayetinde bir oyundur.

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Rekor değiştirildi, saçma sapan tartışmalara girmeyin. Konu geçmişi araştırılırsa ki zaten ilgili link elimde konuda herhangi bir problem yok. Ayrıca rekor Beşiktaşlıların kırdıkları zamandan beri değişmediğine görede sorun yok. Uzatmayın artık.
Bundan sonraki tartışma mesajları silenecektir.

Atacan-

Atacan-

Üye
gal ATA saray 1

minoo

minoo

Üye
Bjk 1

Atacan-

Atacan-

Üye
Minoo o 5 bi espiriydi.Buda anlayanaydı.Susalım oyunumuzu oynıyalım olurmu Güzel Kartal
GS 1

minoo

minoo

Üye
Bjk 1.

Üst Alt