The Shadow
Üye
Bakarız502 502Rekoru Galatasaray a mi birakacaksin?
Fb167
Önce o rakamları bi görelim de 
Fb185
Bakarız502 502Rekoru Galatasaray a mi birakacaksin?
Fb167
Önce o rakamları bi görelim de 
Gs1Tokat Spor 1
&:kendi fikrimi yazmistim. yok olmaz hakkin yok diyorsaniz... yeni konu acilmasimi gerekiyor. maxi cep uyelerin kaci fb veya diger bir takimi tutuyor diye konu acsam bu kadar mesaj almaz gibi gorunuyor. hazir elimizde yeterince mesaj varken birilerinin saymasini bekliyor. cabuk cayan birisi olmasam ben sayardim...Hayır, kesilmeden atmak.fb1 bu arada biri sayabilirmi ilk mesajdan benim mesajima kadar kaci fb kaci gs kaci diger takimlari yazmis. mesajlarimiz gume gitmesin. mesele 1549 fb demis 1324 gs demis 127 kisi trabzon yazmis vs vs yonetici arkadslardan biri ilgilene bilirmi. onemli olan kesilmeden en uzun sure ayni takimi yazmak degil hangi takim icin kac mesaj attigin onemli.&:kendi fikrimi yazmistim. yok olmaz hakkin yok diyorsaniz... yeni konu acilmasimi gerekiyor. maxi cep uyelerin kaci fb veya diger bir takimi tutuyor diye konu acsam bu kadar mesaj almaz gibi gorunuyor. hazir elimizde yeterince mesaj varken birilerinin saymasini bekliyor. cabuk cayan birisi olmasam ben sayardim...
FB3 Futbol kategorisine gir. Orada kaç kişinin tuttuğunu görürsün.fb2 biri saysa guzel olurdu. boylece turkiyede iki takim tutuldugunu kanitlanmis olurdu.fb2 biri saysa guzel olurdu. boylece turkiyede iki takim tutuldugunu kanitlanmis olurdu.