Yeni okul dönemi CryDaqqeR, Maxicep,indir/yükle/download :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Yeni okul dönemi CryDaqqeR, Maxicep,indir/yükle/download :)
Slm Maxicep :
Canım sıkıldı buraya bir konu açarak can sıkıntımı geçireyim dedim .Malum okullar açıldı ve ben de yatılı okuyorum :) bu nedenle Maxicep'deki zaten az olan paylaşımlarım daha da azalacak,büyük ihtimalle sadece hafta sonları buralarda olabileceğim dershanden vakit kalırsa :@.
Bu durumu da siz sevgili arkadaşlarıma bildirmek istedim sonra bıraktın gittin ,hiç girmiyon,unuttun mu filan lafları olmasın :box
Tabi ki sizlerle olmayı çok seviyorum fakat malum öss nin yeni versiyonu ygs midir nedir . o çıktı başımıza :islik okulumuzun da pc lerini kaldırmışlar eskiden girerdim okul çıkışları filan ,bilgisayar odası da sadece derslerde hoca götürürse login :) her neyse bu bir veda gibi ama 2 sene böle sürüp gidecek taaa ki ben sınava girene kadar .Girdim mi sınav çıkışı burdayım :ehe.
Son olarak şunu söylemek istiyorum bazi arkadaşlar mesajlarında Ahmet,Mehmet sizi seviyoz yazıyolar orda benim ismim yoksa içim burkuluyor bu yüzden :
Bütün MAXiCEP üyeleri hepinizi çok seviyorum .
saygılarımla crespo9(CryDaqqeR) namı değer Semih :)

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Slm Maxicep :
Canım sıkıldı buraya bir konu açarak can sıkıntımı geçireyim dedim .Malum okullar açıldı ve ben de yatılı okuyorum :) bu nedenle Maxicep'deki zaten az olan paylaşımlarım daha da azalacak,büyük ihtimalle sadece hafta sonları buralarda olabileceğim dershanden vakit kalırsa :@.
Bu durumu da siz sevgili arkadaşlarıma bildirmek istedim sonra bıraktın gittin ,hiç girmiyon,unuttun mu filan lafları olmasın :box
Tabi ki sizlerle olmayı çok seviyorum fakat malum öss nin yeni versiyonu ygs midir nedir . o çıktı başımıza :islik okulumuzun da pc lerini kaldırmışlar eskiden girerdim okul çıkışları filan ,bilgisayar odası da sadece derslerde hoca götürürse login :) her neyse bu bir veda gibi ama 2 sene böle sürüp gidecek taaa ki ben sınava girene kadar .Girdim mi sınav çıkışı burdayım :ehe.
Son olarak şunu söylemek istiyorum bazi arkadaşlar mesajlarında Ahmet,Mehmet sizi seviyoz yazıyolar orda benim ismim yoksa içim burkuluyor bu yüzden :
Bütün MAXiCEP üyeleri hepinizi çok seviyorum .
saygılarımla crespo9(CryDaqqeR) namı değer Semih :)

Demek sende mağdursun semih :ehe

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
:) şartlar böyle

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Kolay gelsin :)Arkadaşım.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Çok üzüldüm MaxiCep adına ama senin adına çok sevindim :)
Seni burada görmekten çok mutlu olsam da umarım olabildiğince az girersin. Ama az girip de sokaklarda aylak aylak gezmece yok!.. Madem yoksun burada kır kıçını dersini çalış bakayım :dover:

:)

Öss koşuşturmacasına başlayalı 6-7 sene oldu ama acısı hala taze :) Ama ilk tercihine girmiş, bitirmiş ve mesleğine başlamış birisi olarak şunu söylemeliyim ki, eğer gerçekten ne istediğini biliyorsan o acıların hepsine değiyor :)

Kolay gelsin, Tanrı zihin açıklığı versin :)

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Seni burada görmekten çok mutlu olsam da umarım olabildiğince az girersin. Ama az girip de sokaklarda aylak aylak gezmece yok!.. Madem yoksun burada kır kıçını dersini çalış bakayım :dover:

Öss koşuşturmacasına başlayalı 6-7 sene oldu ama acısı hala taze :) Ama ilk tercihine girmiş, bitirmiş ve mesleğine başlamış birisi olarak şunu söylemeliyim ki, eğer gerçekten ne istediğini biliyorsan o acıların hepsine değiyor :)

Güzel tavsiyeler :oke:
:ehe

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Allah zihin açıklığı versin.

Salihyet

Salihyet

Üye
Güle güle crespo, o kadar uğraşmışsın ama bir etiket gelmemiş konuya :ehe :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Sana iyi çalışmaalar:)
Epeyi mağdur varmış forumda:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Allah işini gücünü rast getirsin Semih kardeş..

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Okulda başarılar. Konu başlığı gerçekten ilginç. Dosyayı nerden indireceğim :kop2:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Öss de başarılı olacağına inanıyorum Semih....Allah yardımcın olsun...Profilini boş bırakmam....:D

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Salih Baba™;1662384' Alıntı:
Öss de başarılı olacağına inanıyorum Semih....Allah yardımcın olsun...Profilini boş bırakmam....:D

İmzasını gördün mü :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
Salih bir önceki imzasını görmeliydin. Baya kulaklarını çınlattık :ehe

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi

Burda olmadığım sürenin 1 dk sı bile ziyan olmaz merak etme abicim :) teşekkürler

Allah zihin açıklığı versin.
Amin cümlemize :) sağol kardeş

Güle güle crespo, o kadar uğraşmışsın ama bir etiket gelmemiş konuya :ehe :)
o kadar kolay kurtulamassın kanks :) unutmuşum s60 v2 filan yazsaydım :ehe

Sana iyi çalışmaalar:)
Epeyi mağdur varmış forumda:ehe
öle yaw :D sağolasın yanlız ben mağdur avatarı koymayacam :ehe

DiaBLoS™;1661746' Alıntı:
Allah işini gücünü rast getirsin Semih kardeş..
sağolasın seninde

Okulda başarılar. Konu başlığı gerçekten ilginç. Dosyayı nerden indireceğim :kop2:
burdan indirebilirsin :ehe teşekkürler

Salih Baba™;1662384' Alıntı:
sağol Salih abi :)

İmzasını gördün mü :ehe
şşt çaktırmayın layn :dover:

Salih Baba™;1662466' Alıntı:
Gördüm....:ehe

--------------- Ekleme ---------------

Güzel giriş olmuş.....:ehe
:oke: sağolasın.

Salih bir önceki imzasını görmeliydin. Baya kulaklarını çınlattık :ehe
:@ sölemeden de duramazlar şey Salih abicim açıklayabilirm.şey.. :)

Lina_TR

Lina_TR

Üye
:ehe ben resmini çekmiştin ama kayboldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...