CryDaqqeR
Üye
Yeni okul dönemi CryDaqqeR, Maxicep,indir/yükle/download :)
Slm Maxicep :
Canım sıkıldı buraya bir konu açarak can sıkıntımı geçireyim dedim .Malum okullar açıldı ve ben de yatılı okuyorum
bu nedenle Maxicep'deki zaten az olan paylaşımlarım daha da azalacak,büyük ihtimalle sadece hafta sonları buralarda olabileceğim dershanden vakit kalırsa
.
Bu durumu da siz sevgili arkadaşlarıma bildirmek istedim sonra bıraktın gittin ,hiç girmiyon,unuttun mu filan lafları olmasın
Tabi ki sizlerle olmayı çok seviyorum fakat malum öss nin yeni versiyonu ygs midir nedir . o çıktı başımıza
okulumuzun da pc lerini kaldırmışlar eskiden girerdim okul çıkışları filan ,bilgisayar odası da sadece derslerde hoca götürürse login
her neyse bu bir veda gibi ama 2 sene böle sürüp gidecek taaa ki ben sınava girene kadar .Girdim mi sınav çıkışı burdayım
.

Canım sıkıldı buraya bir konu açarak can sıkıntımı geçireyim dedim .Malum okullar açıldı ve ben de yatılı okuyorum
bu nedenle Maxicep'deki zaten az olan paylaşımlarım daha da azalacak,büyük ihtimalle sadece hafta sonları buralarda olabileceğim dershanden vakit kalırsa
.Bu durumu da siz sevgili arkadaşlarıma bildirmek istedim sonra bıraktın gittin ,hiç girmiyon,unuttun mu filan lafları olmasın

Tabi ki sizlerle olmayı çok seviyorum fakat malum öss nin yeni versiyonu ygs midir nedir . o çıktı başımıza
okulumuzun da pc lerini kaldırmışlar eskiden girerdim okul çıkışları filan ,bilgisayar odası da sadece derslerde hoca götürürse login
her neyse bu bir veda gibi ama 2 sene böle sürüp gidecek taaa ki ben sınava girene kadar .Girdim mi sınav çıkışı burdayım
.Son olarak şunu söylemek istiyorum bazi arkadaşlar mesajlarında Ahmet,Mehmet sizi seviyoz yazıyolar orda benim ismim yoksa içim burkuluyor bu yüzden :
Bütün MAXiCEP üyeleri hepinizi çok seviyorum .
saygılarımla crespo9(CryDaqqeR) namı değer Semih Bütün MAXiCEP üyeleri hepinizi çok seviyorum .

evet doğru