marco2000
Üye
arkadaşlar nihayet jaf programını çalıştırabildim. vista kullananlar önce JAFSetup_1.98.62 yi yükleyin ardından OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 i masaüstüne taşıyın sağ tıklayıp "yönetici olarak çalıştır" a basın çıkan pencerede " GO" butonuna basın JAF çalışacaktır.
ayrıca şu konularda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
- flaş atınca telefon kapalı mı olmalı
- hafıza kartı çıkarılmalı mı
- şu an telefona yüklü programlar siliniyor mu
--------------- Ekleme ---------------
birde tekrar orjinal haline çevirebiliyormuyuz telefonu ?
müzik çalarda problem mi war acaba,kütüphane yenilendi 211 parça bulundu ama müzikler hiçbiryerde yok
Tamam buldum,sadece E/müzik klasörünü tarıyormuş
--------------- Ekleme ---------------
Themes:
Symbian Planet 5th.
Özel msj atmışsına ama benim 50 mesajım olmadığı için size cvp yazamadım.Buradan yanıt vereyimmerhabalar sizden bir ricam olacaktı ama yapabilirmisiniz bilemiyorum nokia n97 içinde böyle bir modifiye hazırlayabilirmisiniz acaba işletim sistemleri benzerdir zaten yapabileceğinizi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim n97 v21.0.102
Yükleme:
1. Orjinal v50.0.005 firmware dosyalarını NAVIFIRM kullanarak indiriniz.
2. RM-356_50.0.005_prd.core.C00 dosyasının uzantısını RM-356_50.0.005_prd.core.C0r olarak değiştiriniz.
3. JAF programını çalıştırnız ve 'Manual Flash', 'Dead USB', 'Factory Set' and 'Normal Mode' seçeneklerini seçili hale getiriniz.
4. "CRT 308" seçeneğini seçili halini kaldırınız ve "Use ini" seçeneğnin seçmeyiniz.
5. 'MCU' ya tıklayıp RM-356_50.0.005_prd.core.C0r dosyasını seçniniz.
6. 'PPM' tıklayıp burada verdiğim rofs2 dosyasını seçiniz.
7. 'CNT' tıklayıp burada verdiğim rofs3 dosyasını seçiniz. Görüntü aşağıdaki gibi olmalıdır...
8. ve bundan sonrasını normal flash atar gibi devam ediniz...
Dosyaları buradan indiribeilirseniz....:
v5.0 -Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızveyaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızİNDİREBİLİRSİNİZ...(English, Dutch, German, Italian, France and TÜRKÇE)
ne dediğin anlaşılmıyor.8.adımdan sonra işlemler bitiyor ? dosyaları buradan indirebilirsiniz ne demek ? bir dosyadan bahsedilmemiş ki buradan indirebilirsiniz diyosun.
Yeni güncellemelerin yer aldığı yeni modifiye dosyasınıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindirebilirsiniz.
ne dediğin anlaşılmıyor.8.adımdan sonra işlemler bitiyor ? dosyaları buradan indirebilirsiniz ne demek ? bir dosyadan bahsedilmemiş ki buradan indirebilirsiniz diyosun.
O yuzden kımse bu konuyu degıl en cok degıer konuyu tercıh etmıs. Arkadasım ben flash atınca tek tek resımlerını koyacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?