Bosnalı86
Üye
Progam SüperSu var telefonu kapatıyom No Tuşuna uzun Sure Basıyom telefon Açılıyor bide telefonu kapatınça açtıkdan sonra Pın İstemıyor ama bataryayı cıkartınça iştıyor ilginc Ve Super özelikler Süper ama Su telefonu Açınça pın istememesi Saçma RomPatcher de hangi ayarı yapsak Bu Sorun Kalkar Pın kodu Istesın Lütfen yardım şimdiden teşekürler
kırmızı tema aslında var fakat jaf ile dosyaları elle göstererek kurulumda gizli kalıyor.bunu da 5800 a ait orjinal temaları google da aratarak ulaşabilirsin.hatta forumda da mavi-kırmızı-siyah .sis dosyaları olarak verildi diye biliyorum.bu firmware i kurmaya niyetlenip de bulamadığın takdirde elimde orjinal olan bu dosyalar var,gönderebilirim.kırmızı tema var mı içinde?
Gerçekten süper bir çalışma olmuş.paylaştığın için teşekkürler.ilk başta jaf ile normal flashladım.mavi tema ve kurulu gelmesi gereken programlar gelmedi.sonrasında senin tarif ettiğin gibi dosyaları göstererek ve C0r olarak adını değiştirerek flashlayınca olması gerektiği gibi oldu.bu arada orjinal font ve takla atan tema efectini flashlamadan önce nokia editör ile V02 dosyasına gömüp öyle flashladım.açılış kapanış resimlerini de ovistore ve nokia hacked olarak düzenledim.Açılış sesini de değiştirdim.Süper bir modlu firmware oldu.Tekrar teşekkür ederim.kendim düzenlediğim bu V02 dosyasını da istek olursa gönderebilirim.
--------------- Ekleme ---------------
kırmızı tema aslında var fakat jaf ile dosyaları elle göstererek kurulumda gizli kalıyor.bunu da 5800 a ait orjinal temaları google da aratarak ulaşabilirsin.hatta forumda da mavi-kırmızı-siyah .sis dosyaları olarak verildi diye biliyorum.bu firmware i kurmaya niyetlenip de bulamadığın takdirde elimde orjinal olan bu dosyalar var,gönderebilirim.
ok dostum.şimdiden teşekkür ediyorum
dostum beş dakkaya hazır upload ediyorum şu anda.fontu bulmam biraz zamana aldı.ayrıca senin için strippes red temasını da entegre ettim.
dostum beş dakkaya hazır upload ediyorum şu anda.fontu bulmam biraz zamana aldı.ayrıca senin için strippes red temasını da entegre ettim.
Yaw dostum sen ne kadar iyi bir insansınvalla bu gece gece bi dünya zahmete girdin.Sana nasıl teşekkür etsem bilemiyorum.Allah senden razı olsun
dostum bende müzisyenim.
parmaksiz_piyanist@windowslive.com ne zaman müzik ile ilgili herhangi birşeye ihtiyacın olursa çekinmeden yazabilirsin
birçok sebebi olabilir,driverların eksik olabilir veya win7 kullanıyorsan xp sp3 uyumluluk moduna alman gerekebilir.arkadaşım yardımcı olurmusun ben MCU YA tıkladığımda program kapanıyor ne yapmam lazım...teşekürler...
Ne demek inşallah istediğin gibi olmuştur.MSN ye ekleyeceğim,sonucu bildirirsen sevinirim.1 saat kadar buralardayım.
ok dostum bi yükliyim sonucu bildireceğim
Dostum telefon harika oldu ya.Deli bişeye dönüştü vallaha
attığın tema mükemmel.yalnız yazı fontunda hiçbir değişiklik olmadı.bişey olmaz artık can sağlığı
Bu arada ben hack dosyalarını felan kullanmasını bilmiyorum.Ne neye yarıyor.flashı attıktan sonra başka bişey yapmama gerek var mı? aktif hale getirmem gereken uygulamalar felan.
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!
arkadaşlar bu hatayı alıyorum lütfen bi yardım edin
birde JAF ta cnt yi seçerken rofs3.fpsx dosyasını bulmuyor
ancak ben rofs3 dosyasını cnt yazısının üstüne sürükleyip bıraktığımda cnt seçenegini seçtiğimde görüyo
yardım edin halledelim şu işi
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!
arkadaşlar bu hatayı alıyorum lütfen bi yardım edin
birde JAF ta cnt yi seçerken rofs3.fpsx dosyasını bulmuyor
ancak ben rofs3 dosyasını cnt yazısının üstüne sürükleyip bıraktığımda cnt seçenegini seçtiğimde görüyo
yardım edin halledelim şu işi
dostum önceki sayfadaki mesajımda dediğim gibi hafıza kartına format attıktan sonra veya sistem dosyalarınaı sildikten sonra tele taktıysan patches klasörü oto oluşuyor ve yamalar aktif ve auto hale geliyor.extra birşey yapmana gerek yok. sonrası telefonundan keyif almaya bak
birazdan yatacağım.ancak akşamdan sonra foruma girerim devam ederiz.ayrıca şimdi tekrar kontrol ettim senin istemiş olduğun ince harfli fontu yüklemişim.bir yanlışlık varsa dediğim gibi yarın akşam devam ederiz.şimdilik hoşçakal.
EKLEME : Bu arada kurulumdan sonra hard format atın ve hafıza kartınızı takın patches klasörü kendisi otomatik olarak oluşuyor ve yamalar kendiliğinden aktif olup auto özelliği kazanıyor.(hafıza kartınızı takmadan önce ya format atın ya da hafıza kartındaki tüm sistem dosyalarını sil
1.sorun için : açma tuşuna hafifçe dokun
2.sorun için : dediğin dosyayı bulması için açılan pencerenin altında dosya türlerinden tüm dosyalar (ALL FiLES) seçeneğini seçmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?