Yeni Nissan Pulsar 2015

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Nissan Pulsar 2015



Yeni Nissan Pulsar 2015, markanın Avrupa pazarında sadece crossover segmentindeki liderlikle yetinmek istemediğini gözler önüne seren yeni bir model. Nissan 5 kapılı hatcback (HB) olan bu yeni Pulsar, C segmentinde rekabet edecek. Pulsar modeli, bu kızgın piyasada sınıfında ender görülen iç hacim genişliğiyle de öne geçmeyi istiyor.
Yeni Nissan Pulsar 2015 sesinde muhtemelen artık Avrupa’da tanınmış olacak. Nissan’ın crossover segmentindeki başarısını, C segmentinde yakalaması çok kolay olmasa da, ekonomik motor seçenekleri ve geniş iç hacmiyle orta vadede Avrupa piyasasında tercih edilebilen bir HB olabilme potansiyelini de taşıyor.

Nissan 5 kapılı hatcback Pulsar, göz dolduran bir teknolojiyle donatılmış. Sürüş güvenliğini arttıran; Hareketli Obje Algılama Sistemi, Kör Nokta Radarı, Acil Durum Fren Sistemi gibi rekabet koşullarının gerektirdiği donanımlar, Yeni Nissan Pulsar 2015’de yer bulmuşlar.
Yeni Nissan Pulsar, Avrupa tüketicisinin karşına iki farklı motor alternatifiyle çıkacak. Bu motorlardan ilki, 115 beygir güç üreten 1.2 litre hacimli benzinli motor. Diğer motor seçeneğiyse, 110 beygirlik güç kapasitesine sahip 1.5 litrelik dizel dCi motor. 2015 senesinin ilerleyen aylarında, Nissan Pulsar model ailesine 190 beygirlik 1.6 litre turbocharged benzinli motora sahip performans versiyonu da katılacak. Yeni Pulsar ilk olarak 2014 sonbaharında satışa çıkarılacak.
 


Üst Alt