T9 seninle alakalı düşüncelerimi odadan biliyorsun :ehe "çak bi beşlik"
Enes Üye Dede' Alıntı: T9 seninle alakalı düşüncelerimi odadan biliyorsun Genişletmek için tıkla ... "çak bi beşlik"
Dede' Alıntı: T9 seninle alakalı düşüncelerimi odadan biliyorsun Genişletmek için tıkla ... "çak bi beşlik"
Türe Üye Dede' Alıntı: Bu kalsın bir süre. Son hakkımı da kullanıp öyle öleceğim Genişletmek için tıkla ...
KayraBey Üye Konu Sahibi blood_reg' Alıntı: Hayırlı olsun tahir abi Genişletmek için tıkla ... Sağol dostum
KayraBey Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Türe savaşma seviş... hiç duymadın mı
KayraBey Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Dede silahı yere doğrult Genişletmek için tıkla ... Bugün zorla patlayacaktı yani
Türe Üye Dede' Alıntı: Bugün zorla patlayacaktı yani Genişletmek için tıkla ... Valla bana da bulaştırdın dede
Dede' Alıntı: Bugün zorla patlayacaktı yani Genişletmek için tıkla ... Valla bana da bulaştırdın dede
KayraBey Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Valla bana da bulaştırdın dede Genişletmek için tıkla ... Ben senden öğrendim bir kere
ModX Moderator Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.