Yeni Nexus akıllı telefonlar animasyonlu Home tuşu ile sunulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Akıllı telefon pazarında Android işletim sistemi ile lider durumda olan teknoloji devi Google ayrıca Nexusçatısı altında akıllı telefon ve tablet modelleri sunarken, çok yakında bazı yeni Nexus akıllı telefonların duyurulması ve satışa sunulması bekleniyor. Geçtiğimiz sene sunulan cihazlardan Nexus 5X, LG tarafından ve Nexus 6P ise Huawei tarafından üretilmişti.

Bu sene ise iddialar, iki yeni Nexus akıllı telefonun Tayvan merkezli HTC tarafından sunulacağı şeklinde. Bu yeni cihazlardan birisi Marlin, diğeri ise Sailfish kod ismine sahip.

Yeni Nexus modeller hakkında devamlı olarak farklı kaynaklardan farklı bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de önemli bir iddia cihazların Home butonları için geldi. Bu yeni bilgiye göre Nexus cihazlar animasyonlu Home tuşu ile sunulabilir.

Haberimiz içerisinde de gördüğünüz gibi Home butonuna uzun süreli basılması sonrasında animasyon ortaya çıkıyor ve 4 farklı renkte dairenin Home tuşundan uzaklaşması ve sonra tekrar birleşmesi görünüyor. Home butonu ve Google Now arasında da ilişki olduğu belirtilmekte.

Nexus Sailfish akıllı telefonun 5.2" büyüklüğünde ve diğer model Nexus Marlin'in de 5.5" büyüklüğünde metal kasa tasarımına sahip olarak pazara sunulacağı ifade ediliyor. Cihazlar hakkında kesin olan şeyin ise Google tarafından geliştirilen yeni mobil işletim sistemi Android 7.0 Nougat ile sunulacak olan ilk akıllı telefonlar olacak olması.

furyzer0

furyzer0

Üye
Ben beğendim bizde de cortana çıksa keşke :D

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

• Beğen
Tepkiler: Buğra
zencibitc

zencibitc

Üye
on the tap için bu telefonu ingilizce yapın ve home tuşuna basılı tutun on the tab özelliğini görürsünüz. TR de bu özellik kapalı olduğu çin normal sadece google uygulaması açılıyor

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
on the tap için bu telefonu ingilizce yapın ve home tuşuna basılı tutun on the tab özelliğini görürsünüz. TR de bu özellik kapalı olduğu çin normal sadece google uygulaması açılıyor
tr de çoğu google servisi pasif durumda ama yakın zamanda aktif hale gelecek yavaş yavaş

Luck Star

Luck Star

Üye
Güzel yenilikler gelecek sanırım bu sefer. Zaten açıklama yapmıştı Samsung, LG vs. gibi kendi arayüzüne sahip olacak artık diye. Saf olarak gelmeyecekmiş...

• Beğen

Üst Alt