serdar_gs
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeş ya fp2den önce flash atmak istemiyorum daha önce attım fakat şu andaa donma sorunu yaşıyorum tek bi sorum olacak Rm-779 için iki tane white dosyası var çok olanı mı yüklemek gerek az olanı mı yani fazladan özellik olarak mı dosyalar yoksa sorun yaratır mı sadece öteki az olanı yüklesek yeter mi ??
Programın üst kısmından Clear Local Cache diyin sonra telefon marka model seçin yeni sürümün geldiğini göreceksiniznavi'ye fp2 düşse hemen ordan yüklerizde malesef yok...
usta merhaba bu phonexi indiremiyorum flaş atmak istiyorum lutfen yardım edermisin Allah aşkına
Merhaba. Ben bu fp2 yi bir türlü yükleyemedim senin yönteminle yapsam olur mu? Telefondaki oyunlarım silinir mi yani ne demek flash?
Evet artık Fp2 geldi flash atacaksanızda Fp2 dosyalarıyla atın. Navide şuanda Fp2 mevcut programın üst kısmından Clear Local Cahce diyin sonra güncel datalar indirilsin Nokia 603'ü seçtiğinizde sürüm olarak 113.10.1506 seçin sağda black ve white seçeneklerinden size ait olanı seçin son olarak seçili dosyaları indirip kurmanız yeterli seçili olmayanlar diğer ek özellikler lock olanları boşverin zaten seçli olmayanlardan sadece RM-779_M.012.22.emmc.fpsx dosyasınıda eçip indirip çünkü flash atarken phoenix bu dosyayı istiyor.
- - - Eklendi - - -
Programın üst kısmından Clear Local Cache diyin sonra telefon marka model seçin yeni sürümün geldiğini göreceksiniz[/Q
şu an ilk flashımı ATMAYI deniyorum ama fp2 yi bulamadım. CLEAR LOCAL CACHE basıyorum ama çıkmıyor tekrar bi bakabilir misiniz teşekkürler bu arada
+ ları ilk flash atıldığında hız artışı olur çünkü telefonda programlarınız oyunlarınız olmayacak kasıcı birşey olmayacak ve bugüne kadarki kurup kaldırdığımız vs çeşitli kalıntı dosyalarda gitmiş olacak. Telefonu ilk aldığınızda veya şu an nokia Fp2 ile birlikte gelen programlar ve oyunlar yüklü olacak. Yani kısacası telefonu bugün almışınız gibi olacak.peki kurulunca ne gibi + ları oluyor yeni programlar mı geliyor telefon mu hızlnıyor xp den win7 ye geçilmiş gibi mi oluyor
Şimdi baktım var bende. Programı açın üstten Clear Local Cache diyin biraz bekleyin sonra sol kısımdan telefonunuzu seçin sağ tarafta sürümler çıkar orada 113.10.1506 sürümünü göreceksiniz yine yoksa bir kaç sefer deneyin illaki olması lazımşu an ilk flashımı ATMAYI deniyorum ama fp2 yi bulamadım. CLEAR LOCAL CACHE basıyorum ama çıkmıyor tekrar bi bakabilir misiniz teşekkürler bu arada
çıkmıyor bir türlü.başka yerden indiremez miyim+ ları ilk flash atıldığında hız artışı olur çünkü telefonda programlarınız oyunlarınız olmayacak kasıcı birşey olmayacak ve bugüne kadarki kurup kaldırdığımız vs çeşitli kalıntı dosyalarda gitmiş olacak. Telefonu ilk aldığınızda veya şu an nokia Fp2 ile birlikte gelen programlar ve oyunlar yüklü olacak. Yani kısacası telefonu bugün almışınız gibi olacak.
- - - Eklendi - - -
Şimdi baktım var bende. Programı açın üstten Clear Local Cache diyin biraz bekleyin sonra sol kısımdan telefonunuzu seçin sağ tarafta sürümler çıkar orada 113.10.1506 sürümünü göreceksiniz yine yoksa bir kaç sefer deneyin illaki olması lazım
çıkmıyor bir türlü.başka yerden indiremez miyim
Arkadşta eksik olan dosyayı upload edermisiniz sizde görünüyormuşwhite için
Tamam biraz bekleyin 603 için siyah ve beyaz Fp2 flash dosyalarını tümü eksiksiz halinde upload edip ilk mesaja ekleyeyim.
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar Fp2 dosyalarını upload edecektim fakat bugün Nokia Fp2'yi tekrar sunmuş tekrar bakarsanız naviden veya suitten güncellemeyi görürsünüz bu yüzden upload etmiyorum hayırlı günler
Evet artık Fp2 geldi flash atacaksanızda Fp2 dosyalarıyla atın. Navide şuanda Fp2 mevcut programın üst kısmından Clear Local Cahce diyin sonra güncel datalar indirilsin Nokia 603'ü seçtiğinizde sürüm olarak 113.10.1506 seçin sağda black ve white seçeneklerinden size ait olanı seçin son olarak seçili dosyaları indirip kurmanız yeterli seçili olmayanlar diğer ek özellikler lock olanları boşverin zaten seçli olmayanlardan sadece RM-779_M.012.22.emmc.fpsx dosyasınıda eçip indirip çünkü flash atarken phoenix bu dosyayı istiyor.
- - - Eklendi - - -
Programın üst kısmından Clear Local Cache diyin sonra telefon marka model seçin yeni sürümün geldiğini göreceksiniz
arkadslar benim teli görmüyo phoenix scan producttan sonra uyarı geliyo
- - - Eklendi - - -
telefon 603 uyarıyı şuan yazamıyorum mobilden giriyorum scan product tan sonra uyarı penceresi geliyo ve altta telefon bilgileri görünümüyo sıkıntı olur mu ne yapmalıyım bilen varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?