serdarsa
Üye
hocam bende navifirim i indirdim konuyu dıkkatlıce takıp edıyorum ancak şu var
Relases sürüm notunda : 1404 ile biten sürümde programda anlattıgınız gibi 2 seçenek yok. russian tr black vs diğer seçenek yerine tek sürüm var oda şu
'Nokia 603 RM-779 PTC T-Mobile PL PL BLACK v1 059P4J0 '
ne yapmalıyım. bunu yuklesem sorun olur mu.
bu arada benım telefon kodu da sizinki gibi siyah 603
Onu yüklemeyin arkadaşın dediği gibi türkçe sürüm değil. 603 siyah için 2 tane russian_tr_black firmware mevcut. Ürün koduda 059K2S1 yazılım sürümü olarakta 112.010.1404 seçtiğinize emin olun. Olmaması ilginç programı kapatıp açın tekrar deneyin.
Sırasıyla Nokia 603 (RM-779), 112.010.1404, russian_tr_black (059K2S1) seçin.
yani naviden ne var ne yok indirin
Kardeşim eğer Telefonuna o ofw yi yüklediysen Telefonun inglizce olmuştur. (benimkide öle hala) istersen sana onun türkçe dil ekli hackli modlu halinin linkini atıyımhocam bende navifirim i indirdim konuyu dıkkatlıce takıp edıyorum ancak şu var
Relases sürüm notunda : 1404 ile biten sürümde programda anlattıgınız gibi 2 seçenek yok. russian tr black vs diğer seçenek yerine tek sürüm var oda şu
'Nokia 603 RM-779 PTC T-Mobile PL PL BLACK v1 059P4J0 '
ne yapmalıyım. bunu yuklesem sorun olur mu.
bu arada benım telefon kodu da sizinki gibi siyah 603
yöntemi aynen denememe rağmen seçeneklerde russian tr görunmuyor
caps
C:/Program Files/Nokia/Phoenix/Products/'Telefon Tür Kodunuz
bende neden böyle bir uzantı yok ? Ek program falan mı yüklüyoruz.
Bir de flash dan sonra video ve resim düzenleyicisi gelir mi? Hard format attıktan sonra silindi de
- - - Eklendi - - -
bir de flash dan sonra atıyorum fp2 güncellemesi gelrse bize de gelir mi
Arkadaşım bu dosyayı kendin açınca bir işe yaramaz, navifirm'den indirdiğin variantı sen buraya taşıyacaksın....bende products ın içinde klasör yok 3 tane dosya var. telefonumun tür kodu ile dosyayı kendim açtım.bir sorun olmaz heralde değil mi?
hayırlı/geçmiş olsun.ilk flashımı attım
her şey için teşekkürler
bende products ın içinde klasör yok 3 tane dosya var. telefonumun tür kodu ile dosyayı kendim açtım.bir sorun olmaz heralde değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?