Yeni N8 aldım hangi belleyi yüklemeliyim Görüş ve Önerileriniz Nelerdir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
Yeni N8 aldım hangi belleyi yüklemeliyim Görüş ve Önerileriniz Nelerdir
Selam arkadaşlar N8 i yeni aldım ve şuan üzerinde v25.0.007 symbian anna yüklü sizce belleye geçeyim mi yoksa birazdaha bekleyip orjinal bellemi yüklemeliyim birde v25 üzerinden belleyi direk yükleyebiliyormuyuz bu konuda bilgi sahabi arkadaşlardan görüş ve öneri bekliyorum şimdiden herkese şükranlarımı sunarım

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

slmrt

slmrt

Üye
Hala burdamısın :O ne duruyosun kardeş yüklesene :D

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Gecmis olsun kardesim, bizim gibi aylarca guncelleme beklemek icinmi N8 aldin :D Tabikide kurtulus40 son belleyi oneririm ;)

blackbird48

blackbird48

Üye
çok büyük bir hata yapmışsın n8 hatta nokıa alarak

polluxea♪

polluxea♪

Üye
o kadar da degil.

----------Eklendi @ 23:27:58 ---------- Yazıldı @ 23:27:06 ----------

dostum sen braz daha bekle kurtulus abi taylor cfw'yi editleyip yaynlıycak onu yüklersin..bomba olcak emin olabilirsin :good:

SilentOne

SilentOne

Üye
kardeşim direk kurtuluş40 belle cfw acıma yükle

[alikan]

[alikan]

Üye
yapma be kardeşim ya hayırlı olsun iyi günlerde kullan artık geç ama şu piyasada bu paraya alınacak en son telefon şuan bence n8. Yani nokianin bi lüksü kalmadı android e yenildi yerlerde sürünüyo kurtuluş kardeşimiz sayesinde belle nin tadını çıkarıyoruz ama oda nereye kadar? Ben telefonu satip htc evo 3d almayı düşünüyorum. Bence nokia artık treni kaçırdı. şahsi düşüncemdir

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkdaşlar bu güzel yorumlarınız için merak ettiğim tamam geçeyimde v25 üzerinden olmuyo diye duydum aslı var mı acaba

SuaT6027

SuaT6027

Üye
var... once downgrade yapacaksın sora yukselteceksın.. downgrade konularda var..

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
eyw kardeşim saol

sand_storm

sand_storm

Üye
dostum bence orjinali bekle bende belleyi kurmuştum ama telefonda video izlerken filmin ortasında sürekli hafıza dolu uyarısı geliyordu.birde uygulamalar klasörünün içine klasör açılmıyordu bende orjinal annaya geri döndüm.şimdi orjinal belleyi bekliyorum

thump

Üye
arkadaşlr bndde n8 var belle nasıl yüklücem hangisini bilmiom hiçbirşey anlatırsınız .s

turker10

turker10

Üye
dostum bence orjinali bekle bende belleyi kurmuştum ama telefonda video izlerken filmin ortasında sürekli hafıza dolu uyarısı geliyordu.birde uygulamalar klasörünün içine klasör açılmıyordu bende orjinal annaya geri döndüm.şimdi orjinal belleyi bekliyorum

arkadaşlar sorun gibi yazmışsınız gene siz bilirsiniz ama şahsi görüşüm gelecek orjinal belle nin arkadaşların yaptığı (düzenlediği) bellelerden (örnek kurtuluş40 kardeşin belleleri) daha iyi olacağını hiç zannetmiyorum... Tabi şahsi görüşüm gene mal sizin.....

slmrt

slmrt

Üye
arkadaşlar sorun gibi yazmışsınız gene siz bilirsiniz ama şahsi görüşüm gelecek orjinal belle nin arkadaşların yaptığı (düzenlediği) bellelerden (örnek kurtuluş40 kardeşin belleleri) daha iyi olacağını hiç zannetmiyorum... Tabi şahsi görüşüm gene mal sizin.....
Bence cok haklısın..

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi

kardeş özür dilerim ama ben katılmıyorum sana bugün denemediğim belle kalmadı kurtluş kardeşin kimi dersin delight mı dersin mednes mi dersin real ceday mı dersin nurani mi dersin hepsini ama hepisini denedim fakat yazılımlarrda haal gözle görünen hataalr var en bariz örneği klasör içinde klasör var ve klasörü kök klasöre taşıyamadımm ne yaptımsa olmadı sinir etti birde widget lerde ismi karma karışık bi widget var anlaşılan tam türlçe olmamış ve öylece kalmış sonra bir türlü adam akıllı bir menu modu bulamadım aramadığım forum kalmadı en sonunda annaya dönmeye karar verdim ve döndüm orjinal belleyi bekliyorum gelsinn yüklerim memnun kalırsam kullanırım olmazsa tekrar annaya dönerim ha birde unutmadan N8 için navide yeni 025.008 yazılımı görnüyo daha variantlar çkmamış ama her renge uygun yazılım şuan mevcut bu neyin nesi acaba varmı bu konuda bilgisi olan

Quaresma53

Quaresma53

Üye
geçme hiç uğraşma yepyeni telfonu bekle zarar etmezsin

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim daha iyisi ve güzeli senin olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt