Yeni mSATA ve Half-slim SATA ürünler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Yeni mSATA ve Half-slim SATA ürünler
Transcend, yeni MSA740 ve MSA630 mSATA ve HSD630 half-slim SATA SSD sürücülerini açıkladı.



Son zamanlarda çok kullanılmaya başlayan ve piyasanın gözde donanımlarından biri olan SSD'lerin sağlamlık yüksek hız düşük enerji sarfiyatı gibi artıları var.

Ayrıca günümüzde birçok tablet pc ve ultrabooklar üzerinde mSATA ve half-slim SATA SSDler hem küçülen boyut, hem de yukarıda belirtilen sebeplerden dolayı giderek artan şekilde kullanılanılmakta.


Transcend’in MSA740 mSATA SSD’si yeni nesil SATA III 6Gb/s arabirimi, DDR3 DRAM cache bellek ile 520/270MB/s’ye ulaşan okuma ve yazma hızlarında hazırlamış. Ürünün 4k rastgele okuma/yazma değeri ise 70.0000IOPS’a kadar ulaşıyor. Kendi segmentindeki ürünler için çok yüksek olan bu değerler özellikle cihazın açılış zamanı, veri transfer hızı, uygulama açılışı ve sistemin genel tepki süresinin kısa olması noktalarında etkili. 29.85×50.8x4mm boyutlarındaki MSA740 ayrıca S.M.A.R.T.,TRIM ve NCQ gibi komutları da destekliyor ve dinamik güç yönetimi, ECC, hücreleri dengeli şekilde kullanmayı sağlayan ve ömrünü arttıran wear leveling, akıllı blok yönetimi, şok dayanıklılığı, veri koruma gibi extra özelliklere de sahip.


SATA II 3Gb/s standartı ile uyumlu olan ve 64MB DRAM cache bellekle donatılmış MSA 630 mSATA ve HSD630 half-slim SATA SSDler ise 260 / 80Mb/s yazma ve okuma değerine sahipler. Özellikle gömülü sistemler için ideal olan bu cihazlar 2.5” boyutundaki sabit disk performansını daha ufak boyutlarda sunmak için dizayn edilmişler. Bu ürünler ile yine ECC, wear leveling, akıllı blok yönetimi ve ek olarak Gelişmiş Güç Kalkanı teknolojisini ve S.M.A.R.T komutlarını da destekliyor.


Ayrıca MSA740 ve MSA630 mSATA SSDler Intel Smart Response teknolojisini de sahip (ISRT). Bu sayede kullanıcılar bilgisayarlarındaki SSD lerini sabit disk ve system belleği arasındaki bir cache bellek olarak kullanabiliyor. ISRT en çok kullanılan dosya ve uygulamaları izleyerek onları SSD üzerinde depoluyor ve bu sayede SSD’nin hız avantajını ufak boyutlu bir kapasitede olsa kullanıcılara sunuyor.


Endüstriyel özelliklerde ürünler olarak bütün SSD modelleri 0° ile 70° C arasında çalışma sıcaklığına sahipler ve endüstriyel çevre koşulları ne olursa olsun stabil performans sunuyorlar. Transcend’in SATA III 6Gb/s MSA740 mSATA SSD’leri 32GB, 64GB, ve 128GB kapasitelerinde, SATA II 3Gb/s MSA630 ved HSD630 SSDleri ise 32GB and 64GB kapasitelerinde satın alınabilecek.
 
  • Beğen
Tepkiler: L-LumieRe


L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
transcend değilde senin pc ye daha iyisini takmak lazım :eller:
:tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt