Yeni mobil site stabil çalışmıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Yeni mobil site stabil çalışmıyor...
arkadaşlar mobil sitede yenilik yapılmış sağ üste 2 buton eklenmiş ama sorun şu ki "forum" butonuna tıkladığıımızda kalıyor ya da çok geç geliyor iphoneda ve galaxy gio da denedim ikisinde de sonuç olumsuz.Mecburen site ye tıklayıp öyle girebiliyorum foruma.Ayrıca sol altta:
-maxicep beta
-mobile
-mobile light

temalarından mobile beta bildiğimiz sürüm, mobile light ın eski mobile arayüz olması gerekirken "mobile" ve "mobile light" yeni temayla açılıyor.

Sizlerde de aynı sorun var mı?

• Beğen
Tepkiler: Mareşal

Burak

Üye
mobil site çok yavaş.

greenmile

greenmile

Üye
evet

Şehriyar

Şehriyar

Üye
arkadaşlar mobil sitede yenilik yapılmış sağ üste 2 buton eklenmiş ama sorun şu ki "forum" butonuna tıkladığıımızda kalıyor ya da çok geç geliyor iphoneda ve galaxy gio da denedim ikisinde de sonuç olumsuz.Mecburen site ye tıklayıp öyle girebiliyorum foruma.Ayrıca sol altta:
-maxicep beta
-mobile
-mobile light

temalarından mobile beta bildiğimiz sürüm, mobile light ın eski mobile arayüz olması gerekirken "mobile" ve "mobile light" yeni temayla açılıyor.

Sizlerde de aynı sorun var mı?

Bence yavaşlık maxicep in büyüklüğünden kaynaklanıyor.. Ben deneme amaçlı aynı sürümde vbulletin forum kurdum onada mobil tema kurdum çok stabildi yani dağlar kadar fark vardı aralarında..

İphone dan gio dan denemişsin.. Ben pc den girdim yine yavaş :D

O dediğin sorun içinde opera yükle ayarlara gir ordan advanced a dokun user agent kısmından desktop ı seç sonrada mobile light temasına gir eski temadan girersin..

• Beğen
Tepkiler: -omer-
Joker.

Joker.

Üye
mobil mobilbeta filan gçzüköüyo mobile yazan yerde ve bende dediğin hiç bir şwy yok hepsş aynı

Burak

Üye
bende yeni butonlar gozukmuyor neden acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt