Invoke Üye Bence güzel oldu hızlı olduktan sonra, ki üstte yazdığı gibi düzelecek eksikler. Akıyor site
Uhops Üye asigsasi' Alıntı: tek bi site var mobil de aynı pc de aynı site Genişletmek için tıkla ... Benim telefonda 128mb ram var akıllı telefonda değil bu sitede asla gezinemem ben
asigsasi' Alıntı: tek bi site var mobil de aynı pc de aynı site Genişletmek için tıkla ... Benim telefonda 128mb ram var akıllı telefonda değil bu sitede asla gezinemem ben
asigsasi Üye Anti-Okul' Alıntı: Benim telefonda 128mb ram var akıllı telefonda değil bu sitede asla gezinemem ben Genişletmek için tıkla ... duyuru da opera mini için birşeyler yapılacak mış
Anti-Okul' Alıntı: Benim telefonda 128mb ram var akıllı telefonda değil bu sitede asla gezinemem ben Genişletmek için tıkla ... duyuru da opera mini için birşeyler yapılacak mış
KinG Tornado Üye Siteye Şunu Söylemek Gerekirse Site Diğerine Bakarsak %30 fazla Kasma Var O Yüzden Alışmak Lazım İleriki Zamanlarda Hatalar Giderilecektir Diye Umuyorum Herkeze İyi Forumlar Hepimize Hayırlı Uğurlu Olsun
Siteye Şunu Söylemek Gerekirse Site Diğerine Bakarsak %30 fazla Kasma Var O Yüzden Alışmak Lazım İleriki Zamanlarda Hatalar Giderilecektir Diye Umuyorum Herkeze İyi Forumlar Hepimize Hayırlı Uğurlu Olsun
Emrgncy Üye Dede' Alıntı: Çağa ayak uydurmak lazım Genişletmek için tıkla ... Paraya kıyın diyosun yani...
KayraBey Üye Emrgncy112' Alıntı: Paraya kıyın diyosun yani... Genişletmek için tıkla ... Valla üstad yapacak birşey yok. Ya paraya kıyacan ya kendine
Emrgncy112' Alıntı: Paraya kıyın diyosun yani... Genişletmek için tıkla ... Valla üstad yapacak birşey yok. Ya paraya kıyacan ya kendine
Emrgncy Üye Dede' Alıntı: Valla üstad yapacak birşey yok. Ya paraya kıyacan ya kendine Genişletmek için tıkla ... Para ayırmam gereken o kadar şey varki, telefona ne zaman sıra gelir bilemiyorum
Dede' Alıntı: Valla üstad yapacak birşey yok. Ya paraya kıyacan ya kendine Genişletmek için tıkla ... Para ayırmam gereken o kadar şey varki, telefona ne zaman sıra gelir bilemiyorum
asigsasi Üye Emrgncy112' Alıntı: Para ayırmam gereken o kadar şey varki, telefona ne zaman sıra gelir bilemiyorum Genişletmek için tıkla ... aynen hidayet çalış çalış ay sonu yine sıkıntı
Emrgncy112' Alıntı: Para ayırmam gereken o kadar şey varki, telefona ne zaman sıra gelir bilemiyorum Genişletmek için tıkla ... aynen hidayet çalış çalış ay sonu yine sıkıntı