Yeni "Maxi Magazin" ile "Kültür - Sanat" Kategorilerimiz açıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Yeni "Maxi Magazin" ile "Kültür - Sanat" Kategorilerimiz açıldı
Arkadaslar konuda da belirttiğim gibi, yönetim olarak bu bölümlerin açılmasının daha güzel olacağını düşündük zira bu bahsettigimiz iki olguya Konu dışında yer veriliyordu böylece konu dışındaki bu yöndeki karmasıklık biraz daha engellenmis olacak. Konu dışı açıklamasında da yazdıgı gibi, kısaca hayattan şundan bundan bahsetme bölümü, Magazin ile ilgili konuları "Maxi Magazin" e, Kültür - Sanat ile ilgili konularıda yine "Kültür-Sanat" kategorimize açmaya devam edebilirsiniz.

Her iki kategori de Kültür - Sanat - Magazin - Tarih - Eğitim Dünyası ana kategorisinin altındadır.

Sevgiler,
Ozan

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Süper oldu :)

Tüm üyelerimize iyi paylaşımlar, keyifli gezmeler dileriz :gul:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Kültür ve sanat bölümü özellik ile istediğim bir bölümdü eline sağlık.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Gercekten güzel olmuş...Böyle bir sey gerekliydi....:oke:
Aslında Birde böyle Rüya Tabirleri bölümü gibi bir bölüm acılabilir eminim bayağı hit alır....:hmmm

Solamente

Üye
Magazin bölümüne bittim ben yaa :) :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Salih Baba™;1316394' Alıntı:
Gercekten güzel olmuş...Böyle bir sey gerekliydi....:oke:
Aslında Birde böyle Rüya Tabirleri bölümü gibi bir bölüm acılabilir eminim bayağı hit alır....:hmmm
Olabilir evet haklısın :)

>>OnurBaba<<

>>OnurBaba<<

Üye
Güzel bi kategori olmuş ama burası cep üzerine yoğunlaşan bi site olduğu için bu tür açılan kategorilere pek ihtiyaç yok diye düşünüyorum.Amacın biraz dışına çıkılmış gibi oluyor sanki,ama herkezin görüşü farklıdır benim görüşümde bu.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Haklısın OnurBaba, cep telefonu ve mobil teknoloji temelli bir forumuz. Yeni açılan tüm bölümlere rağmen hâlâ da öyleyiz. Sadece çevreye ağırlık vermeye başladık; çünkü siteye giren ziyaretçilerin gözünde dosya indirmelik bir site olarak anılmak istemiyoruz.

Ayrıca, Konu Dışı bölümlerinin karmaşıklığını engellemek ve düzeni sağlamak da önemli.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Güzel bi kategori olmuş ama burası cep üzerine yoğunlaşan bi site olduğu için bu tür açılan kategorilere pek ihtiyaç yok diye düşünüyorum.Amacın biraz dışına çıkılmış gibi oluyor sanki,ama herkezin görüşü farklıdır benim görüşümde bu.

İyi günler OnurBaba,

Kimse tek başına veya tek bir iş ile kahraman olamıyor bu yüzden bazı yerlerede yönelmemiz gerekiyor.:)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Güzel olmuş maxi giderek değişiyor,sağolun.Gerekliydi.

>>OnurBaba<<

>>OnurBaba<<

Üye
Haklısın OnurBaba, cep telefonu ve mobil teknoloji temelli bir forumuz. Yeni açılan tüm bölümlere rağmen hâlâ da öyleyiz. Sadece çevreye ağırlık vermeye başladık; çünkü siteye giren ziyaretçilerin gözünde dosya indirmelik bir site olarak anılmak istemiyoruz.
Ayrıca, Konu Dışı bölümlerinin karmaşıklığını engellemek ve düzeni sağlamak da önemli.

İyi günler OnurBaba,
Kimse tek başına veya tek bir iş ile kahraman olamıyor bu yüzden bazı yerlerede yönelmemiz gerekiyor.:)

Bu kadar üstüme gelmeyin ama aaaa:ehe

Ben sadece fikrimi söylemiştim sizinde fikrinizi aldığım iyi oldu...Neyse artık yeni açılan kategoriyede yöneliriz iyi günler :)

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Bu kadar üstüme gelmeyin ama aaaa:ehe

Ben sadece fikrimi söylemiştim sizinde fikrinizi aldığım iyi oldu...Neyse artık yeni açılan kategoriyede yöneliriz iyi günler :)

Bu Sözlerin Bizi İkna Etmez, Özelliklede Beni :) OnurBaba 'ya Hücümmmm :ehe:ehe

Bu Arada Çok Hoş Olmuş ve En Azından Düzen Sağlanmış

pesimist_style

pesimist_style

Üye
eyvallah teşekkürler

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Çok Güzel Olmuş..
Elinize Sağlık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt