Yeni Lumialar ile ilgili...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Lumialar ile ilgili...
Türkiye'ye gelişi en geç ocak'ta olacak diye duymuştum.. Acaba geldiğinde kaç para olur? bilgisi olan var mı?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Türkiye'ye gelişi en geç ocak'ta olacak diye duymuştum.. Acaba geldiğinde kaç para olur? bilgisi olan var mı?

Kardeşim biz aralık ayına kalmadan geleceğini düşünüyoruz ve tahminen Lumia920 : 1500-1700 arası 820 : 1100-1200 arası olur diyoruz.

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
    Konu Sahibi

Kardeşim biz aralık ayına kalmadan geleceğini düşünüyoruz ve tahminen Lumia920 : 1500-1700 arası 820 : 1100-1200 arası olur diyoruz.

820 güzel gibi ;) peki oyun sıkıntısı yaşar mıyım veya uygulama sıkıntısı?
Ben windows rt geliştiricilerdenim az da olsa birşeyler yaptık :) yardımcı olduğumuz sistemden bir tane almak isterim açıkcası.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ben windows rt geliştiricilerdenim az da olsa birşeyler yaptık :) yardımcı olduğumuz sistemden bir tane almak isterim açıkcası.

windows rt geliştiricisiysen sana zahmet şu bootloader kilitlerini nasıl kardıracağımızla ilgili en azından bi teori falanda geliştirsen bizim için iyi olacak neticede yazılımla ilgili demi bu kilit.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Oyun şuan çok fazla yok ama wp8 yayınlandığından herhangi bir sıkıntı kalmayacaktır.

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
    Konu Sahibi

Oyun şuan çok fazla yok ama wp8 yayınlandığından herhangi bir sıkıntı kalmayacaktır.

Bana bir NFS bir PES verseniz dahasını istemem :D

- - - Eklendi - - -

windows rt geliştiricisiysen sana zahmet şu bootloader kilitlerini nasıl kardıracağımızla ilgili en azından bi teori falanda geliştirsen bizim için iyi olacak neticede yazılımla ilgili demi bu kilit.

Bootloaderle ne işin var android mi kurcan?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nfs run ve pes2012 var zaten. Bootloader kilidini android icin degil custom rom kurarak cihazi unlock etmek icin kullanicak:ehe

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
E tamam o zaman ben geliyorum lumlaaa :D

sen bunu hallet varya dünyada ilk olacan ama umudum yok doğrusu o kadar uğraşan var ki dünyada bunu bi türk ün yapması nedense umut vermiyor :( keşke bizden biri yapsa...

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
    Konu Sahibi
sen bunu hallet varya dünyada ilk olacan ama umudum yok doğrusu o kadar uğraşan var ki dünyada bunu bi türk ün yapması nedense umut vermiyor :( keşke bizden biri yapsa...

Elimde cihaz ve sistem yok şu an. Ubuntu Gnome kullanıyorum Windows 8 pro c.rackli çıkınca onu indirip kurcam :D o zaman bakarız.
Ayrıca bunu bir Türk'ün bulacağına da emin olabilirsin. C.rack Türklerin ata sporudur :D

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Elimde cihaz ve sistem yok şu an. Ubuntu Gnome kullanıyorum Windows 8 pro c.rackli çıkınca onu indirip kurcam :D o zaman bakarız.
Ayrıca bunu bir Türk'ün bulacağına da emin olabilirsin. C.rack Türklerin ata sporudur :D

" ***** Türklerin ata sporudur " :kop:

yasirtaha

yasirtaha

Üye
:kop: :kop: ben bile kendi esprime güldüm :D
doğrudur türkler ne kural konursa konulsun onu nasıl yıkacaklarını bulmakta çok ustadır mesela otoyolda kamyoncular takometerlere yaparlar veya kaçak elktrik su konusunda ve daha birçok örnekte:naughty:

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
    Konu Sahibi
doğrudur türkler ne kural konursa konulsun onu nasıl yıkacaklarını bulmakta çok ustadır mesela otoyolda kamyoncular takometerlere yaparlar veya kaçak elktrik su konusunda ve daha birçok örnekte:naughty:

Mesela Türkiye'de yasal mp3 sitelerinin neden tutmadığı bu konuyla ilgilidir :ehe :naughty:

pirenuri

pirenuri

Üye
:kop: :kop: ben bile kendi esprime güldüm :D

böyle bir espriye gülünülmez mi ya :kop: :kop:

- - - Eklendi - - -

kaçak elektrik ve su işini türkler pek yapmaz onu yapanlar doğunun
oğunluğu siyaset olmasın diye uzatmıyorum ama herkes biliyordur yani

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
- - - Eklendi - - -

kaçak elektrik ve su işini türkler pek yapmaz onu yapanlar doğunun
oğunluğu siyaset olmasın diye uzatmıyorum ama herkes biliyordur yani

konu dağılmasın deyip geçelim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt