Türkiye'ye gelişi en geç ocak'ta olacak diye duymuştum.. Acaba geldiğinde kaç para olur? bilgisi olan var mı?
Kardeşim biz aralık ayına kalmadan geleceğini düşünüyoruz ve tahminen Lumia920 : 1500-1700 arası 820 : 1100-1200 arası olur diyoruz.
yardımcı olduğumuz sistemden bir tane almak isterim açıkcası.820 güzel gibipeki oyun sıkıntısı yaşar mıyım veya uygulama sıkıntısı?
Ben windows rt geliştiricilerdenim az da olsa birşeyler yaptıkyardımcı olduğumuz sistemden bir tane almak isterim açıkcası.
820 güzel gibipeki oyun sıkıntısı yaşar mıyım veya uygulama sıkıntısı?
Ben windows rt geliştiricilerdenim az da olsa birşeyler yaptıkyardımcı olduğumuz sistemden bir tane almak isterim açıkcası.
Oyun şuan çok fazla yok ama wp8 yayınlandığından herhangi bir sıkıntı kalmayacaktır.

windows rt geliştiricisiysen sana zahmet şu bootloader kilitlerini nasıl kardıracağımızla ilgili en azından bi teori falanda geliştirsen bizim için iyi olacak neticede yazılımla ilgili demi bu kilit.
Nfs run ve pes2012 var zaten. Bootloader kilidini android icin degil custom rom kurarak cihazi unlock etmek icin kullanicak![]()

E tamam o zaman ben geliyorum lumlaaa![]()
keşke bizden biri yapsa...sen bunu hallet varya dünyada ilk olacan ama umudum yok doğrusu o kadar uğraşan var ki dünyada bunu bi türk ün yapması nedense umut vermiyorkeşke bizden biri yapsa...
o zaman bakarız.
Elimde cihaz ve sistem yok şu an. Ubuntu Gnome kullanıyorum Windows 8 pro c.rackli çıkınca onu indirip kurcamo zaman bakarız.
Ayrıca bunu bir Türk'ün bulacağına da emin olabilirsin. C.rack Türklerin ata sporudur![]()

" c.rack Türklerin ata sporudur "![]()
ben bile kendi esprime güldüm 
doğrudur türkler ne kural konursa konulsun onu nasıl yıkacaklarını bulmakta çok ustadır mesela otoyolda kamyoncular takometerlere yaparlar veya kaçak elktrik su konusunda ve daha birçok örnekte![]()
![]()

doğrudur türkler ne kural konursa konulsun onu nasıl yıkacaklarını bulmakta çok ustadır mesela otoyolda kamyoncular takometerlere yaparlar veya kaçak elktrik su konusunda ve daha birçok örnekte![]()

![]()
![]()

kaçak elektrik ve su işini türkler pek yapmaz onu yapanlar doğunundoğrudur türkler ne kural konursa konulsun onu nasıl yıkacaklarını bulmakta çok ustadır mesela otoyolda kamyoncular takometerlere yaparlar veya kaçak elktrik su konusunda ve daha birçok örnekte![]()
- - - Eklendi - - -
kaçak elektrik ve su işini türkler pek yapmaz onu yapanlar doğunun
oğunluğu siyaset olmasın diye uzatmıyorum ama herkes biliyordur yani