Tesekkur ederim peki bf4 ve gta v ?ram biraz az kalmış gibi bide ekran kartı gtx olsa daha iyi olurdu sanırım
ghostu orta seviyede oynatır umarım![]()
bf4te sorun çıkmaz ama yüksek modda oynatır mı hatırlayamadımTesekkur ederim peki bf4 ve gta v ?
benim pc bile açtı ekran kartı amd hd radeon 7610m iken bu ekrran kartı rahat açar 

Tama cok tesekkur ederim yardimin icin ins. Pisman etmez benibf4te sorun çıkmaz ama yüksek modda oynatır mı hatırlayamadımbenim pc bile açtı ekran kartı amd hd radeon 7610m iken bu ekrran kartı rahat açar
gta V hakkında bilgim yok malesef![]()
Incehesap.com daha acamadim pc ye freedos windows yukelyince bakarim iniyor su andaNereden aldın laptobu?işlemcinizin hızını test etmek için güncel test programı 06.2012
Bunu denermisin? Kaç saniyede tamamlanacak?
1300 tl civari dolarla birlikte degisiyor surekliKaça aldın?
Evet bu fiyata daha iyisi yoktur tahminimceaslında 1300 liraya harici ekran kartlı laptop uygun gibi geldi.
O sorun degil benim icin lowda veya mediumda olmasi akici oynatsin yeter yorumun icin tesekkurlerŞuan birçok oyunu orta ayarda oynarsın yeni oyunlarda düşürmen gerekebilir.
AynenO sorun degil benim icin lowda veya mediumda olmasi akici oynatsin yeter yorumun icin tesekkurler
ben de oyunlarda grafik kalitesine bakmam akıcı olsun yeter (onboard ekran kartı olanlar anlar
)Aynenben de oyunlarda grafik kalitesine bakmam akıcı olsun yeter (onboard ekran kartı olanlar anlar
)