Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni kutusundan çıkardığım Xperia S Açılmıyor
Sponsorlu Bağlantılar
tutuncu10
Üye
Konu Sahibi
Yeni kutusundan çıkardığım Xperia S Açılmıyor
Arkadaşlar merhaba.Bugün bir sony xperiaS 32 GB aldım.4 saattir şarjda durdu telefon fakat şu an köşedeki led sürekli yanıyor ve telefon hiç açılmıyor.Bu sorunu yaşayan oldumu yada çözümü varmıdır ?
Arkadaşlar merhaba.Bugün bir sony xperiaS 32 GB aldım.4 saattir şarjda durdu telefon fakat şu an köşedeki led sürekli yanıyor ve telefon hiç açılmıyor.Bu sorunu yaşayan oldumu yada çözümü varmıdır ?
Kardeşim bazı yerlerde de benzer bir problem olmuş, açma kapama tuşuna 20 saniye basılı tut açılmazsa geri iade et,hayırlı akşamlar.
abdyasar
Üye
kardeşim yapman gereken açma kapama tuşu+ses açma+ses kısma'ya aynı anda basmak. Sonra telefon bir kere titrer tuşları bırakma yirmi sanıye sonra ard arda üç kere titrer. Bu üç titremeden sonra tuşları bırak otuz sanıye bekle açmayı dene.
tutuncu10
Üye
Konu Sahibi
onuda denedim açılmadı hocam.Bugün Saat 11:57 de ankara teleservice onarım merkezine gönderdim eğer donanımsal bir problem ise bana yeni cihaz verecekleri söylendi.Kutudan açtıysanız böyle bir sorun yaşamanız mümkün değil diyorlar bende paketledim gönderdim alaçatı'dan bakalım sonuç ne olacak endişe ediyorum.Birde daha önce garantiye hiç cihaz göndermedim kaç günde gelir acaba 21 gün maximum süre ama benim eski telefonum bozulduğu için şu an 1110 gibi bir telefonla idare ediyorum alo desin yeter hesabı .
Invoke
Üye
Arada bir arar sorarsınız, süreyi geçirirlerse, benim tel. ne oldu diye. Kardeşimin cihaz epey geç gelmişti, en sonunda sıfırını gönderdiler =)