Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni kurban "baran"
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza
Üye
Konu Sahibi
Yeni kurban "baran"
Yeni urfa yolcusu baran şuan otobüste ilerlerken karşılaşacağı süprizden habersiz akşam otogarda olmayı planlıyor
Baran ayagim iyilesti yarin isteyim ha bu arada hep senin yuzunden sana yetismek icin acele ettim sakatlandim adanaya gelince bende seninkini sakatlayacam
_SiyabeNd_
Üye
Bak İsa'cım kanı kan temizlemez o yüzden ayağımı falan kırmayı düşünme hem ayağımı kırarsan seni kim gezdirecek
zaza
Üye
Konu Sahibi
Cok basit ben nasil sakat ayakla aciyi goze alip sirf misafir bos gitmesin diye gezdirdiysem sende ayni nezaketi bana gosterecen cok iyi kalpliyim dimi
_SiyabeNd_
Üye
Smileyin adına bak Yeni kurban "baran"
zaza
Üye
Konu Sahibi
Cepten attim ama bende smiley gozukuyor eger onun ustunden gezdirdiginde kucuk bir bildirim yazisi ciktigindan bahsediyorsan eger galiba tum smiley larin konu basligina gore adlandirilmasidir
_SiyabeNd_
Üye
​Biliyorum şimdi içinden bana küfür ediyorsun
zaza
Üye
Konu Sahibi
Manyakmisin sen la niye kufredeyim ben temiz kalpliyim sadece cehenneme gidecem o kadar hic oyle bir cumle kurarmiyim ben ayip ediyon benimleyken agzimdan hic kufur duydunmu:
_SiyabeNd_
Üye
Ayıp ettin hiç duyar mıyım bakma ben latife yapıyorum