yeni Kulaklık Alacağım Sizce Bu Nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-efşan

Üye
Ünü olduğu için tercihime giremez. Ün ile alakalı değil yani benim görüşüm.

yok yahu kulaklığın altında aux girişi var kablo bağlanabiliyor 3.5mm giriş desteği olan tüm aletlerle çalışıyor ayriyetten 3 bluetooth cihaz bağlanımınada izin veriyor

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
peki akg kulaklıklar nasıl oluyo onları da merak ediyorum

- - - Eklendi - - -

yok yahu kulaklığın altında aux girişi var kablo bağlanabiliyor 3.5mm giriş desteği olan tüm aletlerle çalışıyor ayriyetten 3 bluetooth cihaz bağlanımınada izin veriyor
Türkiye'ye geldi mi peki hiçbir yerde görmedim de o kulaklığı

daha gelmediler kulaklıkta en iyi marka boss tur paran yetiyorsa bir tane boss kulaklık al daha başka kulaklık kullanmak istemezsin

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
daha gelmediler kulaklıkta en iyi marka boss tur paran yetiyorsa bir tane boss kulaklık al daha başka kulaklık kullanmak istemezsin

yok abi en fazla 600 tl verebilirim kulaklığa ne kadar oluyo bu boss kulaklıklar?

o civarlar araştır bulursun 600 e 550 ye ama pişman olmazsın

lolaman

Üye
Sana önerim bu kulaklık

600 tl kulaklığa verilir mi yav git al bir milyoncudan 1 tlye ben 600 tlye kulaklık dükkanı kurarım.

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
600 tl kulaklığa verilir mi yav git al bir milyoncudan 1 tlye ben 600 tlye kulaklık dükkanı kurarım.

ebn çok müzik dinleyen biriyim kaliteli birşey olsun istiyorum uzun süre kullanayım

- - - Eklendi - - -

Sana önerim bu kulaklık

bu pahalı yaa bunu düşünüyodum aslında en başında ama internetten almayacağım pahalı gelir bana

Ben şahsen fazla müzik dinlemediğim için bir kulaklığa bırak 600 tl li 10 tl bile vermem gerek yok çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...