E7 yi hard formatı deniyorsunuz sanırım öyle mi? Hard format atmak için cihaz kapalı olmalı ve tuşlara basılı tutarken en son açma/kapama tuşuna basmalısınız. Yani diğer 3 tuşa basılı tutarken cihazı açmaya çalışırsanız format atıyor
bir sey soracagım. E6'ya nasıl hard format nasıl atabilirim? Formatlık bir durum yok ama yine de bilgimiz olsun. Bir de bir yerde hard format attıktan sonra office uygulamaları filan siliniyormus diye duydum. Dogru mu bu?
bir sey soracagım. E6'ya nasıl hard format nasıl atabilirim? Formatlık bir durum yok ama yine de bilgimiz olsun. Bir de bir yerde hard format attıktan sonra office uygulamaları filan siliniyormus diye duydum. Dogru mu bu?
E6 kullanmadığımdan tam bilemiyorum ama benzer tuşlarla atılıyordur muhtemelen format. Hard format öncesindeki yazılımın ayarlanış şekline göre format sonrası kalacak programlar değişebilir, ancak ofis uygulamaları ve benzer diğer sonradan yüklenebilecek birçok program genelde format ile silinir
S^3 için hareketli wallpaper yok. Sadece AnimSprite gibi bir program vardı ekranda hareket eden gif dosyalarını çalıştıran. Onun dışında duvar kağıtları hareketli olmuyor malesef
Evet bu notu da aslında eklemek gerek Mesajlar, ayarlar, kamera gibi birçok özelliğin yanı sıra yeni mesaj, rehber isimleri gibi birçok işlemi de yapmayı sağlayan bir özellik. Malum eskiden beri gelen bu özelliği aslında baya da güzel geliştirmişler. Türkçe desteği de olsaydı süper olurdu.