Yeni İZMİR buluşması yapsak nasıl olur ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Ben yazmadıgım için ses çıkmıyor...:) oguz kardesım yanlız şöle bi sorun var haftaya sınavlar var vize haftası gelebilen olurmu bilemem yani benim için uygun olmaz

aragorn1234

aragorn1234

Üye
yeni üyeyim uygun bir zamanda olursa gelebilirim sanırım

deniz_177

deniz_177

Üye
Ben gelırım

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben sasalı doğal yaşam parkını düşünüyordum hem yeni açılmış benim gibi çoğu arkadaşım görmemiştir. Bayramdan sonra yapalım derim

_qMz_

_qMz_

Üye
izmir egekenttenim doğal yaşam parkı yarım saatlik bişi aslında oraya açıldığı gün gittim gördüm..ama forumda daha tanıştığım kimse yok izmirli olduğumu söliim bari=)

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşlar ben sasalı doğal yaşam parkını düşünüyordum hem yeni açılmış benim gibi çoğu arkadaşım görmemiştir. Bayramdan sonra yapalım derim

Bayramdan sonra düşünüyorum aslında kesin olarak.

Bayram telaşından hemen sonra konuyu açacağım, en önemlisi bulusulacak havanın yağmur çamur içinde olmaması ...

NobLe

NobLe

Üye
ARkadaşlar aslına birazdaha bekleyelim mangalı falan alıp homeros vadisine gidelim yapalım paşalr gibi mangalımızı rahatlıyalım:oke:

Solamente

Üye
yaa çatlatmayın bizi sizden önce bi istanbul buluşması yaparız görürsünüz :D

şaka bi yana e buluşunda görelim artık yaa

Ozan

Ozan

Admin
Seni de bekleriz Pınar Hanım

Solamente

Üye
Saolun Ozan bey çok naziksiniz inşallah zaman belli olsun belki bişeyler yapabilirim :)

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
cumartesiye ayarlansa ancak gelebilirim sonrasında izmirde olamıcam of hiç katılamıyorum şu buluşmalara:(

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bir fikir birlği alalım ve artık gerçekten başlatmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt