turkıshpower66
Üye
-
Konu Sahibi
-
senin sisteme yakışmıyor 3gb ramli ve ekran kartı iyi bir pc ye win7 gider.Ramin falan az olsaydı xp yi önerirdim tabikineden xpyi her konuda kötülüyorsunneyse konudan şaşmayalım ben athlondan artık kurtulmak istiyorumda suanki anakar am3 ancak fx am3+ falan diyor o + işi bozmasın ?
anakart foxconn a74ml-k sistem iyide bilmiyorum işlemciyide değiştiresim geldi bıkkınlık yaratıyor bende birazıcık bide günümüzdeki bi kaç oyunu açamıyor işlemci mw3 falan
---------- Eklendi @ 19:43:25 ---------- Yazıldı @ 19:41:34 ----------
+ hasan yakında bi işe gircem bir tanede laptop alacam oyun için onada yardımcı olursun değil mi ?
hiç çekici bir fikir gelmedi sanki ne kadara gidecekde benim pcayrıca evde tek ben kullanmıyorum diğerleri itiraz ederler o yüzden en iyisi ben parayı biriktirem direk bi dizüstü alam zaten kalan parayla bu pcye gerekli takviyeleri yaparım
ramlerin çok berbat değiştirmen lazım en az 800mhz ve 1066mhz ramler alman gerek pc ondan yavaş geliyorYa sistem şudur başkan bildiğimi yazıyorum
3 gb ram ddr2 400 mhz
Asus 1 gb 128 bit ekran kartı hd6670
80 gb barracuda 7200 rpm hdd
powerı bilmiyorum önceki konularda fotosu var bi bakıverirsin
birde takır tukur eden bi cd row var ama kafasına göre bi çalısıyor bi çalısmıyor ve bunları alana benden de polen hediye
netbooklarda düşük geliyor bana arkadaş bazen bi klasörü açana kadar canları cıkıyor meretlerin bi ara samsungun bi netbookunu kullandım kullanmaz olaydım dedim yani erkenden şarjları bitiyor ne biçim meretse
Tehlike ";4656280][COLOR="DarkRed' Alıntı:
ramlerin çok berbat değiştirmen lazım en az 800mhz ve 1066mhz ramler alman gerek pc ondan yavaş geliyor
370 afyon dinarı etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?