[YENİ]İslami Mobil Uygulamaları Arşivi by Salih Baba(Müthiş Programlar Var)!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

banucann

Üye
bence böyle programlar cepte kullanılmaması lazım sonuçta kullanılan cep tel. belden aşağı koyuluyor anlayan anladı :)

arkadaşım ne alakası var şimdi sende cüzdanındaki kimlik kartında veya cüzdanındaki diger evraklarda...
A..L...L...A...H... HARFLERİ KARIŞIK OLARAK DURUYOR ..OLURMU BÖYLE MANTIK...devamlı ekmek agırlıklı beslenmeyiniz ...arada sebze meyvede yiyiniz lütfen...allah..allah:hmmm

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
bence böyle programlar cepte kullanılmaması lazım sonuçta kullanılan cep tel. belden aşağı koyuluyor anlayan anladı :)
Sen kullanma kardeş o zaman...Nasıl insanlar bu kadar rahat fetva verir anlamam doğrusu.

xxrustixx

xxrustixx

Üye
sağol kardeş izler olmasa bizler olmasak dünyanın kıyameti gelir.

yunusmax

Üye
allah senden razı olsun kardeşşş ellerine sağlık süpper olmuş hepsini indirip yükledim...

ÇAYDEM

ÇAYDEM

Üye
kardeşim emeğine sağlık :bye2:

sadoko1

sadoko1

Üye
tşkler

sezgincee

sezgincee

Üye
arkadaşım ne alakası var şimdi sende cüzdanındaki kimlik kartında veya cüzdanındaki diger evraklarda...
A..L...L...A...H... HARFLERİ KARIŞIK OLARAK DURUYOR ..OLURMU BÖYLE MANTIK...devamlı ekmek agırlıklı beslenmeyiniz ...arada sebze meyvede yiyiniz lütfen...allah..allah:hmmm
arkadaşım bende diyorumki o başka bu başka ben kimse kullanmasın demiyorum gerek yok buna eğlence programımı ki cepte taşıyasın örnk: gidersin bi hocaya kendi adına bi gevşen yazdırırsın boynunda taşırsın bölesi daha iyi olmazmı ama ginede emeğe saygı duyarım kusur etmem ;)

abrisbane

Üye
Allah razi olsun kardes!

sleyman2301

sleyman2301

Üye
allah razı olsun.

xturanx

Üye
eyvallah

kafkas_arslani

kafkas_arslani