Haber Yeni iPhone'ların Türkiye Fiyatları.

Sponsorlu Bağlantılar

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
    Konu Sahibi
Yeni iPhone'ların Türkiye Fiyatları.
Foruma bir baktımda verilmemiş galiba. Ben 6+'ı çok beğenmiştim ama fiyatı tam bir hayal kırıklığı oldu. Neyse Z3c v3 Z3'ü bekleme kararımı değiştirecek bir durum olmadı.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

fk555897

fk555897

Üye
Fiyatı biraz yüksek olmuş ama özellikleri çok iyi.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
    Konu Sahibi
Bildiğin MacBook parası istemişler. :D

• Beğen
Tepkiler: The Pierre, Serhan, 0MG90 ve 2 diğerleri
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
fiyatları çok pahalı gerçektende bende z3ü bekliyorum fiyat olarak

• Beğen
foreverthe

foreverthe

Üye
Ben tasarımını hiç beğenmedim abi bu ne ya ? :( Tamam malzeme kaliteli de bu tasarım ne Allah aşkına ?

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve sLeepLe
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Apple Türkiye iPhone 6 16Gb fiyatı 2349 TL, 64Gb fiyatı 2649 TL, 128Gb fiyatı 2949 TL. iPhone 6 Plus 16Gb fiyatı 2649 TL, 64Gb fiyatı 2949 TL, 128Gb fiyatı 3249 TL.

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Yazık

• Beğen
Tepkiler: Ottoman Slap, Aybin.Kilic, Murat Alper ve 2 diğerleri
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Mizah 1 : Kurban Bayramında 4-5 kişi birleşip danaya ortak girerdi millet. Şimdi 4-5 amele birleşip iphone 6 ya ortak girer artık. (Çöpçü de , hurda toplayan abiler de bile iphone var ya!!)
Mizah 2 : Abi bu telefonu almak için hangi organımızı satmak lazım? (İphone için böbreğini satan kişiler)
Mizah 3 : Fiyatları görmeden önce: Abi ben bunun 128 GB'lığını kesin alırım.
Fiyatları gördükten sonra: Abi bunun 8 GB'lığı Varmı?
Mizah 4 : İphone 6 ile Tofaş araba takas olur ilanları yakında sitelerde görebiliriz.!
Mizah 5 : Dedemden kalan arsayı satsam bir iphone 6 plus alamıyoruz.:)

Şaka bir yana da : Tasarım ve özellikleri aslında tam bir hayal kırıklığı oldu. Yıl olmuş 2014 Apple nfc yi keşfetmiş. Büyük bir yenilik. Apple firmasına kocaman bir alkış istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: The Pierre
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Haha buna bi de 3000tl verecekler de var :D

• Beğen
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
radyosu olmaması ve hafıza yükseltme yapılamaması dışında güzel cihaz ama bence gereğinden fazla pahalı. milletimiz eğer en baştan beri umursamasaydı paşa paşa fiyatı düşerdi. arz-talep meselesi bu. sen 3000 tl iken gidip kuyruğa girersen bende olsam bende düşürmem fiyatı. nasıl olsa alıyor millet.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve Aybin.Kilic
Hasand.

Hasand.

Üye
Bu telefonu alana GERCEKTEN YAZIKKKK z3 BEKLEMEYE devammmmm

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve Aybin.Kilic
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Bu telefonu alana GERCEKTEN YAZIKKKK z3 BEKLEMEYE devammmmm

z2 al bence. z3 ün z2 den farklı kayda değer hiçbir özelliği yok. işlemci-ram-gpu-kamera-depo hazıfası aynı. üstelik çoğu kişiye göre z2 nin tasarımı daha güzel. ben z2 öneririm. ona bakarsan ben z1 aldım. çünkü hiçbirinin arasında ahım şahım fark yok.

Hasand.

Hasand.

Üye
z2 al bence. z3 ün z2 den farklı kayda değer hiçbir özelliği yok. işlemci-ram-gpu-kamera-depo hazıfası aynı. üstelik çoğu kişiye göre z2 nin tasarımı daha güzel. ben z2 öneririm. ona bakarsan ben z1 aldım. çünkü hiçbirinin arasında ahım şahım fark yok.
Bende zahten z1 kullanıyorum ılerdı beykım z3 alma ıhtımalım var

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Bende zahten z1 kullanıyorum ılerdı beykım z3 alma ıhtımalım var

kesinlikle alma. parana yazık. kıyasla sitesine gir, z1 ile z2 yi kıyasla. gör bak ne kadar az fark var. z1 de 800 z2 de 801 işlemci var. aman çok fark etti :) sanki atla deve kloşturacağım telefonda :) az birşey donanım değiştirp satıyorlar. gelmeyin bu oyunlara. z1 10 numara telefon :cool

bak benim z1 in kamera menüsü:

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Hasand.

Hasand.

Üye
kesinlikle alma. parana yazık. kıyasla sitesine gir, z1 ile z2 yi kıyasla. gör bak ne kadar az fark var. z1 de 800 z2 de 801 işlemci var. aman çok fark etti :) sanki atla deve kloşturacağım telefonda :) az birşey donanım değiştirp satıyorlar. gelmeyin bu oyunlara. z1 10 numara telefon :cool

bak benim z1 in kamera menüsü:

teşekkürler sanırım z3 almaktan vaz gecıcem AMA note 4 almaya nıyetlıyım

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
    Konu Sahibi
64 GB'lık zamazingodan alıcam gibi duruyor. Ödünç Note 3 ve Z2 ile takıldımda Android doyum verecek gibi durmuyor. Biraz Apple amca bize iteleyecek ama yapacak bir şey yok.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
SS atayım istersen :D

• Beğen
Tepkiler: Serhan

Üst Alt