YENİ IPHONE umu RESTORE EDEMİYORUM???

Sponsorlu Bağlantılar

allaturcha

Üye
    Konu Sahibi
YENİ IPHONE umu RESTORE EDEMİYORUM???
Arkadaşlar merhaba!

Amerikadan, Att etiketli, gelen 3GS yi istediğim firmware'e (3.1.2) restore edemiyorum.

Acaba, bu özellik yeni iphone larda kullanılamıyor mu? yoksa ben mi hata yapiyorum?

Telefonu henüz hiç açamadım. Hangi firmware ile geldi bilmiyorum. Telefon recovery modda. Itunes'e bağlıyorum. Update and restore öneriyor ama ben yapmak istemiyorum.

"Shift+restore diyorum. masaüstüne indirdiğim 3.1.2 firmware'i (".ipsw" uzantılı dosya) görmüyor.
Aslında indirdiğim "iPhone2_1_3.1.2_7D11_Restore" adlı klasör içinde ".ipsw" uzantılı dosya da yok.

3.1.2 yi sağlam bir şekilde neren indirip kurabilirim? yada kurabilirmiyim?
Ne yapabilirim....

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
cihazi pc bagladıgında i tuneste görunuyormu cihaz ne durumdu şu an açılıyormu yoksa sadece acıl arama ekranımı cıkıyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
3gs ler sorun çıkarıyor daha tam jailbreak çıkmadı...

mgas19

mgas19

Üye
arkadaşlar bende iphone 3gs var restore ettim ama tel usb+itunes sembolünde kaldı yalnızca acil arama yapıyor hiç olmazsa ipod olarak kullanmak istiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
allaturca senin sorunun buyuk ihtimalle cihazının 3.1.3 versiyonu olması ayrıca indirdigim restore dosyasının biçimini ipsw yapmalısın mgas19 sende j.b yapmalısın turkiyeden aldıysan zaten sdirek acılması lazım
yapamıyorsanız profilimde msn adresim var beni ekleyin yardımcı olurum :oke:

mustafa

mustafa

Üye
arkadaşım geçmiş olsun bu kervana katılan kaçancı kişisin bilemem ama beklemek zorundasın. cihazı şu an için kullanma gibi bi şansın yok.

♥♣♠kumarbaz♥♣♠

♥♣♠kumarbaz♥♣♠

Üye
aynen ipod olarak ancak kullanabılırsın

mgas19

mgas19

Üye
evet haklısınız beklemek zorundayım ben bu teli jailbreakla bu zamana kadar 3.0 versiyonla kullandım enazından şimdilik ipod olarak kullanabilsem oda yeter 3.1.3 jailbreak açıklanıncaya kadar ama benim ekranda usb+itunes sembolü var ve sadece acil arama yaıyor. bu konuda yardımcı olabilecek birileri varsa yardımını bekliyorum yinede duyarlılık gösterip cevap veren arkadaşlara gönülden teşekkürler.

mustafa

mustafa

Üye
evet haklısınız beklemek zorundayım ben bu teli jailbreakla bu zamana kadar 3.0 versiyonla kullandım enazından şimdilik ipod olarak kullanabilsem oda yeter 3.1.3 jailbreak açıklanıncaya kadar ama benim ekranda usb+itunes sembolü var ve sadece acil arama yaıyor. bu konuda yardımcı olabilecek birileri varsa yardımını bekliyorum yinede duyarlılık gösterip cevap veren arkadaşlara gönülden teşekkürler.

telefonunu ipod olarak kullanabilmek için jailbreak yapman lazım. 3gs lerde tethered sorunu var. yani blackra1n kullanarak yapsan bile kapatıp açınca tekrar aynı işlemi tekrarlaman gerekir. onun için sen koy bir köşeye telefonu bekle. 23 nisanda thunderst0rm çıkacarak diye bir söylenti var ama ne kadar doğru. ama geohot ve devteam 4.0 sürümünü bekleyecekler büyük ihtimal. eğer öyle olursa haziranın sonuna kadar sürer bu bekleme

mgas19

mgas19

Üye
telefonunu ipod olarak kullanabilmek için jailbreak yapman lazım. 3gs lerde tethered sorunu var. yani blackra1n kullanarak yapsan bile kapatıp açınca tekrar aynı işlemi tekrarlaman gerekir. onun için sen koy bir köşeye telefonu bekle. 23 nisanda thunderst0rm çıkacarak diye bir söylenti var ama ne kadar doğru. ama geohot ve devteam 4.0 sürümünü bekleyecekler büyük ihtimal. eğer öyle olursa haziranın sonuna kadar sürer bu bekleme
eyvallah kardeş ne yapalım bekleyecez artık yapacak birşey yok. teşekkürler.

iso_67

Üye
arkadaşlar 3gs 3.1.2 tel yurdışından geldi kayıt yaptırdım sorunsuz kullanırken kendi kendine kapandı bir iki kere son kapanıştan sonra telefon blackra1n ile açılırken kendini resetliyor bendeki tel. ne gibi bir problem olabilir. yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt