Yeni iPhone Böyle mi Olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bandobras

bandobras

Üye
Sen nerenle kullanıyorsun değil 4inc üstü ekranlarda bazı yerlere dokunman için kesinlikle çift el gerekiyor..öylede olunca 1 nevi kolaylıkları telefonun kayboluyor örneğin oturmuşun kahveni içiyorsun gazete okuyacan internetten bunları iphoneda yapabiliyorsun rahatca..en azından apple böyle düşünüyor..

WebStyle

WebStyle

Üye
Şahsen hiç beğenmedim bu yeni tasarımı. Umarım daha farklı bir tasarım ile piyasaya sürürler..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Sen nerenle kullanıyorsun değil 4inc üstü ekranlarda bazı yerlere dokunman için kesinlikle çift el gerekiyor..öylede olunca 1 nevi kolaylıkları telefonun kayboluyor örneğin oturmuşun kahveni içiyorsun gazete okuyacan internetten bunları iphoneda yapabiliyorsun rahatca..en azından apple böyle düşünüyor..

valla ben galaks note de kullandım hiçde zor gelmedı kullanması kişiye göre değişir elbette.

emreilhans

emreilhans

Üye
8.5mm ve 4inch ekran boyutu olur, bunlar banko. Androidin Home tuşu kaldırma hamlesine karşı Apple kesinlikle home tuşunu kaldıracaktır.

GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
    Konu Sahibi
bence bir seride çok fazla gidemessin ne kadar yenisini çıkrasanda diğerlerinden pek farkı olmuyor.bence çok daha farklı tasarım ve özelliklerle yeni telefonlar çıkarılmalı

alenkolik

alenkolik

Üye
arkadaki çıkıntı berbat duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt