Yeni İphone 4G'li Olacak..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Yeni İphone 4G'li Olacak..!
Apple, son adımıyla yeni nesil iPhone’larına bu beklenen özelliği getireceğinin sinyallerini verdi.

Apple’ın merakla beklenen yeni akıllı telefonu iPhone 5 ve yeni tableti iPad 3′le ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Apple, Japon telefon operatörüyle anlaştı. Apple’ın CEO’su Tim Cook, NTT DoCoMo yetkilileriyle Apple’ın merkez ofisinde görüştü. Apple, bu anlaşmayla birlikte yeni nesil iPad ve iPhone’un 4G desteğini arkasına almayı planlıyor.

iPhone 4G söylentileri uzun zamandır dile getiriliyor; ancak Apple’dan bu konuda bugüne kadar somut adım gelmemişti. Japon operatörle bir araya gelen Apple’ın bu adımla yeni nesil cihazlarında 4G’yi destekleyeceğini söyleyebiliriz.

4S'e eklememeleri büyük eksiklik..

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Herseyi 4S'e yuklemek ıstemedıler herhalde... zaten ole bı alıcı potansıyelı varkı Turkıye ıcın dıyorum bunu hıc bı farkı olmasada sırf Son cıkan ıphone dıye o telefona para verecek ınsanlar oldugu ıcın pek uzmemıstır onları bu eksıklık

benim teldede 3.5g var. Etrafınıza bakın 3g yi görüntülü konuşmayı hangimiz kullanıyor? Kullanan 10 da 2

Tepkiler: Ocean258
benim teldede 3.5g var. Etrafınıza bakın 3g yi görüntülü konuşmayı hangimiz kullanıyor? Kullanan 10 da 2

Bi bakıma haklısınız fakat düşünce yanlış, Mesela şöyle örnek vereyim bazı arkadaslar Optimus 3D'yi kötülüyor neden; Yok efendim 3D TV'n yoksa ne gerek varmış vesaire..
Bencillikten baska bişey değil bu düşünce.. Sözüm meclisten dışarı.

Ben çıkmadan inanmam, bir reklam izlemiştim 4S çıkmadan önce hologram bile vardı abartıp duruyorlar..

Biz Türklerde böyle cihazlar yapabilsek keşke

Tepkiler: Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi

Orasıda oyle tabıkı kardesım ama İnsan okadar para verınce herseyı en ıyısı olsun ister tabıkı dogal olarak .. 2700 Tl gıbı ucretler verıolar ben bı telefona okadar para versem ucmasını bıle beklerim şahsen

----------Eklendi @ 17:12:27 ---------- Yazıldı @ 17:10:28 ----------

Aynen onun yerine bilgisayar alsa daha iyi

2300'e zorlasa macintourhs bile alınabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...