Açıkcası ben bu devletten artık bir şey beklemiyorum kendi hayatımı yaşamaya bakıyorum
devletim için yapmam gereken elimden gelen bisey varsa yaparım ama onlardan baştakilerdende bekleyecek mantıklı hiç bisey bulamiyorum artık
Biliyorum konu çok siyasi oldu ama bunu söylemeliyim devlet dediğimiz şeyi bizi yönetsin diye seçeriz zaten onlarda yanlış gördüğü yada gelecekte sıkıntı çıkarabileceğini düşündüğü birşeye önlem alıyor peki bu neden bizim hoşumuza gitmiyor ? Devlet dediğin her vatandaşı düşünmeli ve her hataya eşit ve anında müdahale etmeli avrupa ülkelerinde bile bir internet filtreleme sistemi var
Biliyorum konu çok siyasi oldu ama bunu söylemeliyim devlet dediğimiz şeyi bizi yönetsin diye seçeriz zaten onlarda yanlış gördüğü yada gelecekte sıkıntı çıkarabileceğini düşündüğü birşeye önlem alıyor peki bu neden bizim hoşumuza gitmiyor ? Devlet dediğin her vatandaşı düşünmeli ve her hataya eşit ve anında müdahale etmeli avrupa ülkelerinde bile bir internet filtreleme sistemi var
Konuyu baştan oku istersen. Mesele basit bir filtrelemekten ibaret değil. Ayrıca devletin amacı bizi korumak ve düzeni sağlamaktır. Yani öyle olmalıdır. Bize bir şeyler dayatmak devletin görevi değildir.