Yeni HD oyunlar N8 C7 C6-01 desteği olmayacak mı

Sponsorlu Bağlantılar

gazi0

gazi0

Üye
    Konu Sahibi
Yeni HD oyunlar N8 C7 C6-01 desteği olmayacak mı
Bildiğimiz gibi 1ghz işlemciler yaygınlaştı nokiada. ve adventure of tin tin die güzel bi hd oyun çıktı. c7 kullancısıyım ve forumda ne kadar hd varsa oyun bitirdim yani canım sıkıldı artık 1 senedir. 1 tane güzel bi tane gördüm c7 n8 desteği yok yazıyo. bundan sonra da böyle mi olacak bilgisi olan var mı parayı yatırdık bol keseden 1 tane alabildik güzel bişi tam dedik bellede geldi rahat ederiz moralim bozuldu :S

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Bildiğimiz gibi 1ghz işlemciler yaygınlaştı nokiada. ve adventure of tin tin die güzel bi hd oyun çıktı. c7 kullancısıyım ve forumda ne kadar hd varsa oyun bitirdim yani canım sıkıldı artık 1 senedir. 1 tane güzel bi tane gördüm c7 n8 desteği yok yazıyo. bundan sonra da böyle mi olacak bilgisi olan var mı parayı yatırdık bol keseden 1 tane alabildik güzel bişi tam dedik bellede geldi rahat ederiz moralim bozuldu :S

Bence moralin daha çok bozulacak kardeş.. Ef fazla 5 yada 5 oyun getirirler oda Belle gelidği için ama bu benim görüşüm yanlış anlama Artık nokia wp7 ye çalışır gibime geliyo

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ghz ile alakası yok bunun.Tamamen kodlamayla alakalı.
Kısaca pazarlama taktigi.
Zaten 150-200 mhz kadar yüksek frekanslı islemcinin pek farkı olmaz symbian gibi bir sistemde.
Ama donanım olarak bakarsak yeni nesil cihazların grafik islemcileri daha güclü.Bu neden olabilir (belki)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Ghz ile alakası yok bunun.Tamamen kodlamayla alakalı.
Kısaca pazarlama taktigi.
Zaten 150-200 mhz kadar yüksek frekanslı islemcinin pek farkı olmaz symbian gibi bir sistemde.
Ama donanım olarak bakarsak yeni nesil cihazların grafik islemcileri daha güclü.Bu neden olabilir (belki)

benim tahminim kesinlikle gpu kilidi gibi bir olay olduğu ;)
yoksa mhz farkından olsa geç de olsa takıla takıla da olsa açardı yani
Nokia 500 bu tintin i falan açıyormu ki? o da 1 ghz sonuçta ama gpu su çok düşük bu yüzden açmayacaktır

covar

covar

Üye
ya benim umrumda bile değil bilgisayar varken telefonda oyunmu oynanır arkadaşlar telefonu oyun oynamak icinmi alıyosunuz siz :)

Rookie66

Rookie66

Üye
Oyun çıkmıyokide HD oyun olarak :(

gazi0

gazi0

Üye
    Konu Sahibi
6ayda 1 tel değistırılmez kı. Eylulun basında aldım yazın calısıp. Belle gelmedn telefon adam degldı zaten. Nfc de hıc bı ısıme yaramadı zten. Barı oyunlarda skıntı olmasaydı. 800mhz e ckartma sansımız varmı pıl tasarrufu ıstemyrm .d bde oyun olsa ıyıdı. Skıldm artk

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hd oyun unutun bence jara devam ah ulan nokia :angry:

atakan25

atakan25

Üye
o kadar para akıtıyoruz bumu karşılığı

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
malesef

• Beğen
Tepkiler: atakan25
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yalnız şöyle bişey var beni etkilemese de önceleri Nokia'nın ayıp ettiğini düşünüyordum da biraz araştırma yapınca Nokia'nın bu konuda haklı olduğu kanısına vardım. Tintin baya iyi grafikli bir oyun kaplamaları kaliteli ve yüksek sistem özellikleri istiyor zaman zaman benim telefonda da takılmalar yapıyor. 600-800 mhz arası işlemciye sahip androidli telefonlar için de olmadığını da gördüm. Galaxy S ve SII gibi modellerde var. Tintin 603/700/701'den önceki modellere çıkmadı diye bundan sonraki oyunlarda da aynı şey olmaz bence. Örneğin; Fifa 12/Gangstar/GTA3(bunlar 600 mhz'lik Galaxy Mini'de bile var) falan çıksa Nokia 500 hariç tüm Belle'li telefonlara gelecektir :oke:

keys1903

keys1903

Üye
hd oyun nerde aylardır cıkan tıntın onada gerek yok bence

gazi0

gazi0

Üye
    Konu Sahibi
ben ne samsung nede androıd sevıyorum ama adamlar verdıgı paranın karsılıgını alıyolar. S2 de ta ne zaman cıktı ama halen ıs goruyo bızım c7 aldıgmdan berı ıdare eder dedırtıyo. Kalkp androıd alck deglm zten pek hosuma gtmıo. Belle hosuma gttı benım. 6aydr ısınamadgm telıme ısındım ama smdı sogudum. tartsma bslatmıyorum sadece parasnın hakknı verıyo dıyorum. Sonucta her 6ayda tel degstıremıoz :) ah nokıa ah .d

LimePie

LimePie

Üye
keşke overclock olsa ve hd oyunları açsaydı nokia yaktın beni

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
en iyi 1 bardak soguk su içmek :D

• Beğen
Tepkiler: Rookie66
carbon_o7

carbon_o7

Üye
Android oyunlarına şaşıp kalıyorum. Grafikleri o kadar gerçekci o kadar güzel ki HD filanda değil ya HD'den filan öte bişey...
Bide bize bak :D Yeni oyun bekle bekle çürüdük :D

Üst Alt