• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Yeni General Mobile DST 500

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Yeni General Mobile DST 500

Çift hatlı cihazlarıyla özellikle Türk kullanıcıların ilgisini çeken General Mobile, yeni cihazı DST 500'ü satışa sundu. Hem çift sim kart kullanımı sunan hem de televizyonu cebe sığdıran DST 500'ün ekranı 2.4" ve 240x320px çözünürlüğünde. 300dk konuşma 180 saat bekleme süresi vaad eden yeni modelin ebatları ise 113 x 51 x 13mm. Sadece 98 gram olan DST 500'ün harici antenli televizyon özelliğinin yanı sıra FM Radyo, GPRS, WAP, e-posta, BT, Java, 2mp kamera ve video kayıt özelliklerine sahip. Cihazın fiyatı ise 299TL.

Ozan

Ozan

Admin
Özellik olarak çok dolgun, hafif ve biraz kalite kokuyor. Fiyatının 299 TL Oluşu ciddi şekilde tercih edilebilir bir hale sokabilir bu ürünü.

lazo611

lazo611

Üye
K750i'yi Andırıyor Biraz... Aslında Java Özelliği İyi Ama Keşke Symbian İşletim Sistemi Koysalar...

arslansem

arslansem

Üye
Daha iyileri var aynı fiyata:oke:

almabenix

Üye
ben aldım gayet memnunum :D

serif55

serif55

Üye
Arkadaşlar ben aldım bu telefonu kullanıyorum çokta memnunum bütün isteklerimi karşılıyor,
Javası var ama öle her java oyununu rahatlıkla çalıştıramıyor kasıyo yani biraz,
Ekranı çok parlak güzel şık duruo duvar kağıdınızı renkli bi resim yapın anlarsınız ;),
Kamerası o kadarda iyi değil neredeyse vga gibi çekim yapıo(kamera benim için sorun değildi zaten),
Sesi mükemmel diyebilirim çok kaliteli ve yüksek çıkıo,
Tv si çok iyide değil kötüde değil ortalama yani,
Tuş takımı rahat mesaj yazarken sadece biraz geç kalıo telefon(çok mesaj yazan biriyim mesajımı yazarken ben yazışımı bitiriorum telefonun ekrana yazmasını bekliorum 0.5 saniye 1 saniye fln :D )
Ama tüm bunlara rağmen parasına değen bi telefon hiç pişman olmadım inanın aldığıma çünkü 279 liraya başka bi tel alamazdım düşünenlere isterseniz telefona bi bakın alın derim çelik kasa olduğu için ağır gelio ilk başta :D nese arkadaşlar umarım yardımcı olmuşumdur kendinize iyi bakın...

enginyahya

Üye
arkadaşlar aynı zamanda bu telefon Türkiyede üretiliyor
yani MADE İN TURKEY ;) sırf bu yüzden alınır bu telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt