yeni gelen üyelere karşılama komitesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VedaT™59

VedaT™59

Üye
muhaha xD berbat esprilerimle yine ben qeldim .... :naughty::naughty::zong::zong::sirit:

--------------- Ekleme ---------------

muhaha xD berbat esprilerimle yine ben qeldim .... :naughty::naughty::zong::zong::sirit:

muhah:aha: oramagomaburamagocoksoktuncek :aha::aha::aha::aha::aha::kop::kop::kop::d::naughty::naughty: 2 adam varmış biri ölmüş dieride ölmüş.. :ağlarım::ağlarım: :kop: muhah :aha: Berbat espride 1 numarayım muhah :aha: geçenlerde nezle oldum burnumu cektim :aha::aha::aha::naughty:

Necmati

Necmati

Üye

muhah:aha: oramagomaburamagocoksoktuncek :aha::aha::aha::aha::aha::kop::kop::kop::d::naughty::naughty: 2 adam varmış biri ölmüş dieride ölmüş.. :ağlarım::ağlarım: :kop: muhah :aha: Berbat espride 1 numarayım muhah :aha: geçenlerde nezle oldum burnumu cektim :aha::aha::aha::naughty:
seni üstadın kim lütfennn :aha:

batuone

Üye
    Konu Sahibi
:zuhaha:

VedaT™59

VedaT™59

Üye

seni üstadın kim lütfennn :aha:

muhah xD dün yapılan bir operasyonla Ajda Pekkan ın alnı sonunda ensesine ulaştı... :d::d::d: muhah xD tominin annesinin isni nedir? anatomi :naughty: muhah :aha::aha: adam bilgisayar başında uyuyakalmış. Ertesi gün nezle olmuş. Neden? Windows açık kalmış. :aha: :kop:

Beni çektiğiniz için teşekkürler ... :bigstar::bigstar::bigstar: :op: :aha:

Bazılarınızın gözüne girdim galiba esprilerimle :D

Necmati

Necmati

Üye
ooo ne demessin :ehe
taht kurdun kalbimdeee :naughty:

batuone

Üye
    Konu Sahibi
:d:

selinn2

selinn2

Üye
:kop:

batuone

Üye
    Konu Sahibi
ben böle güldürürüm :bigstar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt