Yeni Gameboy Advance Emülatör V1.12 Son Sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

systemchi

systemchi

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Gameboy Advance Emülatör V1.12 Son Sürüm
Evet arkadaşlar Gameboy Advance emülatörünün s60 v2 ve v3 ler için olan son sürümü çıktı.

Son sürümdeki yenilikler:
--Oyunu kontrol etme tuşları yenilenmiş.(aşağı,yukarı,sağ,sol tuşlarının yanına yukarı sağ-aşağı sol vb. tuş kullanımı eklenmiş)
--Ses çıkış kalitesi artırılmış.(Müthiş ses çıkıyor)
--Mb si çok büyük oyunları bile sorunsuz oynayabilme özelliği(32 mb lik oyunları bile çalıştırıyor)
--Oyun save yapabilme özelliği,bıraktığın yerden devam edebilme.(5 oyun birden kayıt yapabilme özelliği)

Aşağıdan telefonunuzun işletim sistemine uygun olanı seçip indirebilirsiniz.

s60 v2 için ilk olanı indirin (6600, 7610, NGage, NGageQD, 6630, 6680, 6681, 3230, 6620, 6670, N70, N90...)

s60 v3 için ikinci olanı indirin (3250, 5500, 5700, N71, N73, N80, N91, N92, N93, N95, E50, E60, E61, E70...)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA, Morjeen, ersantaran ve 29 diğerleri

ukalgs

ukalgs

Üye
sağ ol kardeş

systemchi

systemchi

Üye
    Konu Sahibi
Varolan tüm Gameboy Advance oyunları aşağıdaki adresten rahatlıkla indirebilirsiniz.

orucayus

Üye
eyw emeğine sağlık

berkaybekir

berkaybekir

Üye
Ya yükledikten sonra cillop gibi çalıştı sonra açtım her oyunda beyaz ekran verio programı sildim yükledim format attım yine düzelmedi derdime çare baytarım yoq:)

systemchi

systemchi

Üye
    Konu Sahibi
oyunları doğru yere attığına emin ol.
Gameboy advance oyunlar bir dosya yönetici programı yardımıyla:
E:/vampent/gbarooms klasörüne atacaksın.

Eğer sorun çözülmezse oyunu kaldırıp bir daha kur.Buda olmazsa demekki telefonda bir sorun vardır.

berkaybekir

berkaybekir

Üye
denedim olmuo ilk oyun kurulduğunda içine dosya kurdu vampet die içindede gba roms vardı attım içine pokemon oynuyodum ekranı sğa döndürim deim döndü sonra bi kaç ayar da yaptım sonra lak beyaz ekran ondan sonra sildim yükledim değişmedi format attım değişmedi eski sürümünü yükledim değişmedi durum bundan ibaret yani bana yardım edene +rap mi +hiphopmı neyse ondan hepsini veririm:oke:

--------------- Ekleme ---------------

acaba vampent klasörünün adının baş harfini büyük yadım ondanmı
ama oyunları görüo

systemchi

systemchi

Üye
    Konu Sahibi
Hayır Vampent yazısının büyük olmasıyla alakası yok onun belki yüklediğin oyunda bir sorun vardır.Bence başka bir pokemon oyununu yüklemeye çalış.Sana tavsiyem pokemon leaf green versiyonunu yükle.Ben oynadım çok güzeldi.

sheva07

Üye
sagol cok tskkurler

mehmet3034

Üye
ellerinize sağlık paşalar hepiniz sağolun...
bayağı
iişime yaradı

orucayus

Üye
eyw

ftc

Üye
Kanky SAol Yha daha DeneméDim Ama Yararlı ŞEylerle uğraştığın İçin SAol BİTANéSİn:)

rastbin

Üye
sağol dostum...........................................................................................................................

By_Bad

By_Bad

Üye
Saol kardeş Emeğine sağlık.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Paylaşım Için Saolasın Kardeş :good:

tuncayagus

tuncayagus

Üye
cok tesekkurler

yolasan62

Üye
full yapmama rağmen oyun yarıda kesiliyor ve vampent adresini ziyaret edin mesajı geliyor

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
kardeş n73 te emülatör bozuk uyarısı veriyor

brknbyrk

Üye
Yaa arkadaşlar imei den nası kod yazacaz ben yeniyim vbag yüklendi ama activate gerekiyo galiba. yardımcı olursanız sevinirim

KAFKAS KARTALI

Üye
Jar Olan Yokmu

Üst Alt