asigsasi
Üye
www.maxicep.com/forum/hesap/takip-edilenlerTakip ettiğim üyelerin aktivitelerini görmek istemiyorum bildirim olarak bunu nası düzenliycem, bazılarının her yazdığı mesajla ilgili bildirim geliyor bana
www.maxicep.com/forum/hesap/takip-edilenlerTakip ettiğim üyelerin aktivitelerini görmek istemiyorum bildirim olarak bunu nası düzenliycem, bazılarının her yazdığı mesajla ilgili bildirim geliyor bana

problem benmde chrome tarayıcıdanmış explorerda sıkıntı yok.Bu sorunun sebebi nedir bilen var mı?
aynen ya ne ara geldi bu özellik ayrıca ben pekte iyi olacağını düşünmüyorum dışarıdan saçma sapan insanlar gelip formu kirletebilir siz ne düşünüyorsunuz? @OzanMisafir üyelik ne zaman geldi ?
Duyurulduda benmi kaçırdım ?
bildirim seçeneklerini düzenlemek istiyor sanırım @asigasi https://www.maxicep.com/forum/hesap/uyari-secenekleri linkinini kullanabilirsinTakip ettiğim üyelerin aktivitelerini görmek istemiyorum bildirim olarak bunu nası düzenliycem, bazılarının her yazdığı mesajla ilgili bildirim geliyor bana

aynen ya ne ara geldi bu özellik ayrıca ben pekte iyi olacağını düşünmüyorum dışarıdan saçma sapan insanlar gelip formu kirletebilir siz ne düşünüyorsunuz? @Ozan
bildirim seçeneklerini düzenlemek istiyor sanırım @asigasi https://www.maxicep.com/forum/hesap/uyari-secenekleri linkinini kullanabilirsin![]()
Şikayet sistemiyle alakalı birşey yapmadık, bildirimlerin gelip gelmemesi ile alakalı teknik bir sıkıntı oluşmuş olabilir geçici olarak.Neden şikayetlerime geri dönüş olmuyor bildirimle?
Birde şikayet sistemi ne zaman geri gelecek?
Evet yakın zamanda deneme amaçlı yayına aldık ve deniyoruz, netleştiğinde duyurusunu yaparız.Misafir üyelik ne zaman geldi ?
Duyurulduda benmi kaçırdım ?
taşıma işleminden dolayı öyle olmakta..neden misafirlerin açtığı(site hakkında bölümüne uymayan) konular neden site hakkında bölümünde de görünüyor @Ozan adam android telefonuyla ilgili konu açmış site hakkındada da görünüyor ama konuya girince başka bölümde paylaşılmış gibi görünüyor![]()
İstediğin tabiki mantıklı da daha iyi bir alternatif olarak Tapatalk kullansana.Mobil için ve Pc için siyah tema eklenebilir mi?
Özellikle gece telefondan girince çok göz alıyor beyaz tema.

Kullanıyorum ama site için lazım bence bu özellikİstediğin tabiki mantıklı da daha iyi bir alternatif olarak Tapatalk kullansana.![]()
Bence de iyi olur.Kullanıyorum ama site için lazım bence bu özellik
aşağı sağ Haber Kaynağı | MaxiCep.ComHaber kaynağında olan alan neresi tam olarak sıfır görünen?