İhtiyar007
Üye
Anlamadım.
Ne demek istedin?
Anlamadım.
BosverAnlamadım.
Ne demek istedin?

Flood sistemi gerekli bence.Bosver![]()
Bence gereksiz.Flood sistemi gerekli bence.
Mobil temada o sekilde zaten logo forum ana sayfaya gidiyoren azından mobil de o şekilde olsa çünkü logoya tıklıyorum ana sayfaya yönlendiriyor bide onla uğraşmak zorunda kalıyorum![]()
10 saniye oldukca kisa bir sure normalde 30 sn altında hicbiryerde ayar yapilmaz, biz flood tehlikesini hesaplayarak en fazla 10 saniyeye dusebiliriz hic flood suresiz zaten hem yanlislikla gonderilen mukerrer mesajlar olacaktir hem de zaten normal sartlarda 10 sn de bir konudan cikip baska konuya girip mesaj yazma isi kabul edilebilir uzunlukta olmaz, her mesaja "tsk" yazmaniz lazim ki flood a takilin.. Ki o da yasak ve goruldugunda ceza/ban sebebi.Bence şu bir mesaj attıktan sonra diğer mesaj için 10 saniye bekleme saçmalığı kaldırılmalı, hızlı iş yapıyosak bizim suçumuz ne![]()
evet zaten o konuda haklısınız benim için daha çok gereksizler gibi bölümde o 10 saniyenin olması mesela birşey yazıyorum klıma birşey daha geliyor 10 saniye beklemem gerekiyor o bakımdan kötü sadece mesaj sayısı artmayan yerlerde o 10 saniyenin kaldırılması bence daha iyi olur10 saniye oldukca kisa bir sure normalde 30 sn altında hicbiryerde ayar yapilmaz, biz flood tehlikesini hesaplayarak en fazla 10 saniyeye dusebiliriz hic flood suresiz zaten hem yanlislikla gonderilen mukerrer mesajlar olacaktir hem de zaten normal sartlarda 10 sn de bir konudan cikip baska konuya girip mesaj yazma isi kabul edilebilir uzunlukta olmaz, her mesaja "tsk" yazmaniz lazim ki flood a takilin.. Ki o da yasak ve goruldugunda ceza/ban sebebi.

O zaman gereksizlerde ve sohbet bolumunde kaldirilsin sadece orada destan yazmiyoruz sonucta.10 saniye oldukca kisa bir sure normalde 30 sn altında hicbiryerde ayar yapilmaz, biz flood tehlikesini hesaplayarak en fazla 10 saniyeye dusebiliriz hic flood suresiz zaten hem yanlislikla gonderilen mukerrer mesajlar olacaktir hem de zaten normal sartlarda 10 sn de bir konudan cikip baska konuya girip mesaj yazma isi kabul edilebilir uzunlukta olmaz, her mesaja "tsk" yazmaniz lazim ki flood a takilin.. Ki o da yasak ve goruldugunda ceza/ban sebebi.
Önceden yoktu.başkasının profiline yazdığımız mesajları silme vardı şimdi yok galiba. o neden yok?

vardı.Önceden yoktu.![]()
Yoktuvardı.

senin profilinde bir sürü mesajımı silmiştim ben 
Sen mi? Ben seninkileri sildim. Profil ful doluydu.senin profilinde bir sürü mesajımı silmiştim ben
![]()

eskilerSen mi? Ben seninkileri sildim. Profil ful doluydu.![]()
not: şimdi muhabbete dönüştürmeyelim uyarı alıcaz 
Evet tekrar o özelliğin gelmesi güzel olur.eskilernot: şimdi muhabbete dönüştürmeyelim uyarı alıcaz
![]()

Gereksizlerde de sürekli "tşk" yazarsanız 11 saniye arayla, yine uyarı alırsınızO zaman gereksizlerde ve sohbet bolumunde kaldirilsin sadece orada destan yazmiyoruz sonucta.
Gereksizlerde niye sürekli teşekkür edelim kiGereksizlerde de sürekli "tşk" yazarsanız 11 saniye arayla, yine uyarı alırsınız

Örnek veriyorum yukarıdaki isteğe itafenGereksizlerde niye sürekli teşekkür edelim ki![]()