...... cihazı ile gönderildi. Kalktı mı bu? Birde mesajı düzenlediğimizde yukarıda çıkan uyarı İngilizce.
uyarılar neden İngilizce? Kimse bakmıyor mu buraya? @Ozan
Bu Sorun Ne Böyle Tam Bir Saçmalık.
Bu Sorunu Acilen Düzeltin Lütfen.
onu ben açtım sitenin o Kalın yazma gibi düzenleyincede aynı kopyalamada yapmadımBu siteyle alakalı bir sorun değil. Kopyalama yaparken ne var ne yok almış yazıya. Konuyu açan kişinin düzenlemesi gerekiyor bunu.
çok fazla kod girince oldu. çünkü öncekilerde sorun yok hepsini silip tekrar yükledim yine aynı.Tekrar dener misiniz bir sorun görünmüyor da ?Android Oyun kısmına neden konu açamıyorum? Yüklenip duruyor konuyu aç deyince?
Bir sorun görülmüyor, maxicep aramasında çıkıyor ?Tapatalkta maxicep Bulamıyorum o kadar aradım sonuç yok diyor. :/
Bu sekilde kalması uygun daha önce de konusuldu ama sitenin en üstündeki Menü den FORUM baglantısı forum ana sayfasını her zaman açmaktadır.şu logoya tıklayınca portal'a yönlendiriyor , foruma yönlendirse daha iyi olur aslında![]()
en azından mobil de o şekilde olsa çünkü logoya tıklıyorum ana sayfaya yönlendiriyor bide onla uğraşmak zorunda kalıyorumBir sorun görülmüyor, maxicep aramasında çıkıyor ?
Bu sekilde kalması uygun daha önce de konusuldu ama sitenin en üstündeki Menü den FORUM baglantısı forum ana sayfasını her zaman açmaktadır.

Katılıyorum en azından mesaj sayisi artmayan ( gereksizler gibi) oralarda kaldirilmalıBence şu bir mesaj attıktan sonra diğer mesaj için 10 saniye bekleme saçmalığı kaldırılmalı, hızlı iş yapıyosak bizim suçumuz ne![]()
Sitenin kasmasını napacaz?Bence şu bir mesaj attıktan sonra diğer mesaj için 10 saniye bekleme saçmalığı kaldırılmalı, hızlı iş yapıyosak bizim suçumuz ne![]()
30 saniye bekleme oluyor bende. Aslında kaldırılsa iyi olur ama flood çok olur.Editlenmeyenleri adminler siler o zaman. Zaten pcden girerken fazla olmaz mesajlar birleştiriliyor tek sorun tapatalktakiler.Sitenin kasmasını napacaz?30 saniye bekleme oluyor bende. Aslında kaldırılsa iyi olur ama flood çok olur.
Kararı adminler verecek. @OzanEditlenmeyenleri adminler siler o zaman. Zaten pcden girerken fazla olmaz mesajlar birleştiriliyor tek sorun tapatalktakiler.
Flood zaten isteyen yapar yine (tapatalk) PC ve mobil de birleştiriliyor ama dediğim gibi mesaj artmayan yerlerde bekleme olmaması daha iyiSitenin kasmasını napacaz?30 saniye bekleme oluyor bende. Aslında kaldırılsa iyi olur ama flood çok olur.

Aynen flood engellenemez çok yapan varsa afiyetle banını yerFlood zaten isteyen yapar yine (tapatalk) PC ve mobil de birleştiriliyor ama dediğim gibi mesaj artmayan yerlerde bekleme olmaması daha iyi![]()